Obavijesti

Show

Komentari 4

Princeza Charlotte (7) odrasta: Na sprovodu kraljice Elizabete II. nosila je svoj prvi šešir

Princeza Charlotte (7) odrasta:  Na sprovodu kraljice Elizabete II. nosila je svoj prvi šešir
4

Šešir na njenoj glavi može značiti da se Charlotte sada smatra dovoljno starom da se od nje zahtijeva da slijedi kraljevski protokol prema kojem žene u britanskoj monarhiji nose šešire u formalnim prilikama

Prigodom pogreba svoje prabake u ponedjeljak, princeza Charlotte (7)  je nastavila tradiciju kraljevske obitelji kada je se u formalnoj prigodi pojavila sa šeširom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Princeza je nosila crni šešir okruglog oboda na crnu kombinaciju sačinjenu od kaputa A kroja, tajici i cipela 'Mary Jane' stila. 

State funeral and burial of Queen Elizabeth

Charlotte je u tom izdanju izrazito sličila svojoj mami, novopečenoj princezi od Walesa Kate Middleton (40). Šešir na njenoj glavi može značiti da se Charlotte sada smatra dovoljno starom da se od nje zahtijeva da slijedi kraljevski protokol prema kojem žene u britanskoj monarhiji nose šešire u svim formalnim kraljevskim prilikama.

State Funeral and burial of Queen Elizabeth

Osim sa šeširom, Charlotte se pridružila starijim članovima kraljevske obitelji i u korištenju nakita kako bi odala počast pokojnom kraljici.

State funeral and burial of Queen Elizabeth

Na kaputu je nosila dijamantni broš u obliku potkove. Taj broš je navodno bio poklon od kraljice jer je Charlotte s njom dijelila ljubav prema konjima.

State funeral and burial of Queen Elizabeth

Iako članovi kraljevske obitelji imaju običaj nositi izražajne i uočljive šešire, za ovu prigodu su odabrali decentnije primjerke. 

'Čuvar kraljičinih tajni' hodao je pri samom vrhu pogrebne procesije kraljice Elizabete II.
'Čuvar kraljičinih tajni' hodao je pri samom vrhu pogrebne procesije kraljice Elizabete II.

- Promijenili smo našu trgovinu samo na crne šešire u iščekivanju potreba naših kupaca. Mnogi od naših jednostavnih crnih šešira ponovno su obrubljeni kratkim velovima -  rekao je poznati klobučar Stephen Jones za Business of Fashion.

POGLEDAJTE VIDEO: SPROVOD UŽIVO