To je to što me zanima!

George je tek sa sedam godina doznao da će biti kralj: William želi da ima normalno djetinjstvo

William nije javno otkrio kako je i kad te vijesti prenio svom sinu. Možda će jednog dana George sam to ispričati, napisao je Robert Lacey u poglavlju knjige 'Battle of Brothers'
Vidi originalni članak

Maleni princ George (8)  trebao bi postati kralj Velike Britanije nakon svoje prabake Elizabete II. (95), djeda Charlesa (72) i oca Williama (38), a već je prošle godine jedan kraljevski stručnjak tvrdio da je dječak svjestan toga da se razlikuje od brata i sestre. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegova mu obitelj to nije otkrivala do sedmog rođendana, a autor Robert Lacey u poglavlju svoje knjige 'Battle of Brothers' otkrio je kako su princ William i Kate Middleton (39) sinu prenijeli tu informaciju.

- William nije javno otkrio kako je i kad te vijesti prenio svom sinu. Možda će nam jednog dana George sam to ispričati. No vjeruje se da su otprilike oko njegovog sedmog rođendana, u ljeto 2020., njegovi roditelji odlučili detaljnije malom princu objasniti njegove buduće dužnosti - navodi Lacey i dodaje: - William kao otac pokušava svom sinu osigurati normalno djetinjstvo te omogućiti monarhiji da ide ukorak s modernim vremenima. 

DRAGULJ OBITELJI Kate postigla ono što Diana nije mogla: 'Obična je, a čudesna...'

Prošle godine jedan kraljevski stručnjak rekao je da je George svjestan da se 'razlikuje' od svoje sestre i brata jer je često provodio vrijeme nasamo sa svojim djedom, princom Charlesom, i prabakom, kraljicom Elizabetom.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Guest user 25.06.2021.

    Ako su muski dugovjecni kao zene im u familiji, mali ce se nacekati.

  • matisice 25.06.2021.

    kaj,to su mu tek rekli dok je imal 8 g.nevjerojatan propust

  • Vrati pare 25.06.2021.

    On je to znao još dok je u jajetu bio. Kate je svim sudionicima utrke preko "mikrofona" objavila da će pobjednik biti kralj😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare