Show

Komentari 7

Kate postigla ono što Diana nije mogla: 'Obična je, a čudesna...'

Kate postigla ono što Diana nije mogla: 'Obična je, a čudesna...'

Mnogi tvrde da kraljica Elizabeta II može odahnuti jer kruna ostaje u dobrim rukama. Kate obožavaju jer ne pokušava zasjeniti supruga, princa Williama

Kraljevska stručnjakinja Camilla Tominey za britanske je medije istaknula kako je Kate Middleton (39), supruga princa Williama (38), na putu da postane najveći adut kraljevske obitelji, piše Telegraph.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Javnost obožava Kate, a mnogi komentiraju kako se nije umislila nakon što je postala članica kraljevske obitelji. Način na koji je prišla princu Harryju nakon sprovoda princa Philipa nešto je o čemu se još uvijek priča.

Stručnjaci kažu i kako je brak Kate Middleton i princa Williama snažan jer ona ne pokušava zasjeniti supruga. 

- To što je Kate postigla je bolje čak od onoga što je princeza Diana napravila. Uspjela je zadržati jednostavnost, no iz dana u dan pokazuje koliko je čudesna -  kažu stručnjaci dodajući da je Diana postala zvijezda i nestala u toj priči.

 Kate je s druge strane ostala prizemljena, kažu.

- Ona dolazi iz obitelji srednje klase i upravo zato je stabilna, a zbog toga i William čvrsto stoji na zemlji -  kažu stručnjaci.

Dive joj se jer u većini slučajeva reagira spontano, a javnost odobrava svaki njezin pokret. Smatraju da ne glumi te da sve radi iskreno.

Podsjetimo, Kate Middleton se za princa Williama udala 2011. godine, imaju troje djece, a mnogu tvrde da Elizabeta II može odahnuti jer kruna ostaje u dobrim rukama.

Najčitaniji članci