To je to što me zanima!

Georgina bez gaćica pozirala za magazin, komentirao i Ronaldo

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda redovito krasi naslovnice brojnih magazina diljem svijeta. Sada je snimala naslovnicu za španjolski magazin Mujerhoy. Neke od fotografija podijelila je na Instagramu
Vidi originalni članak

Manekenka Georgina Rodriguez (26) aktivna je u svom poslu. Na modnim pistama i snimanjima 'plijeni' pažnju skupim odjevnim kombinacijama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Georgina u skupocjenom baloneru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda (35) redovito krasi naslovnice brojnih magazina diljem svijeta. Sada je snimala naslovnicu za španjolski magazin Mujerhoy. Neke od fotografija podijelila je na svom Instagram profilu, gdje je prati 21,6 milijuna korisnika društvene mreže. Na račun istih dobila je brojne komplimente. Na jednoj od fotografija pozirala je samo u kaputu i tenisicama. Nije nosila gaćice, a grudnjak joj se nazirao. 

- Predivna si, super izgledaš. Volim tvoje kombinacije - neki su od komentara. A oglasio se i Ronaldo koji joj je ispod objavljene fotografije ostavio emotikon srca. 

Georgina se između ostaloga nedavno pohvalila svojom prvom naslovnicu u brazilskom Vogueu. Za fotografiranje je tada odjenula baloner prekriven logotipima luksuznog brenda. Odjenula ga je poput haljine, a uz to je iskombinirala crvenu torbicu i cipele. Cijena ovakvog balonera inače je 38.000 kuna. 

Njezin je odabranik još uvijek u izolaciji, nakon što mu je potvrđeno kako se zarazio korona virusom. Par je prethodno ljetos odmarao na Ronaldovoj luksuznoj jahti koja ima pet kabina, šest kupaonica, blagovaonicu, kuhinju, veliki salon te dvije prostorije za opuštanje, a navodno ju je platio 46 milijuna kuna. 

Par je u vezi tri i pol godine, a nerijetko se počaste skupocjenim stvarima i putovanjima. Krajem kolovoza Georgina je pozirala s velikim prstenom na raci pa su svjetski mediji istaknuli kako se radi o zaručničkom.

DAREŽLJIVI RONALDO Nosi li ona išta ispod? Georgina blista u baloneru od 38.000 kn

Procjene su razne, ali većina se slaže da 'kamen' koji blista na njenoj ruci vrijedi između pet i sedam milijuna kuna.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA O SITUACIJAMA U FIRMI:

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Queen2 29.10.2020.

    Meni ona nije lijepa... A gaće??? Poznato da poznati postaju još poznatiji kad prestanu nositi gaćice...

  • max2017 29.10.2020.

    eto kako se stvaraju trendovi...."bez grudnjaka"....".....bez gača"..........bez ičega........"s konopcima".........bez mozga.............Dakle kod nas je moda prihvačena............

  • iiiih 28.10.2020.

    Meni nije nesto lijepa

Komentiraj...
Vidi sve komentare