To je to što me zanima!

Georgina se pohvalila torbicom, privatnim letom i naslovnicama

Zaručnica Cristiana Ronalda krenula je na put s četvero djece, od kojih je najmlađa Alana Martina njihovo zajedničko dijete. S privatnim avionom krenuli su u, za sada, javnosti još uvijek nepoznatom smjeru...
Vidi originalni članak

Model Georgina Rodríguez (27), zaručnica jednog od najpoznatijih nogometaša Cristiana Ronalda (36), pokazala je kako uživa u životu. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odjevena u crne uske traperice i bijelu majicu, udobno se smjestila u kožno sjedalo privatnog aviona i ispružila svoje noge u Gucci čizmama od teleće kože na naslon. 

MANEKENKA VOLI SKUPO Georgina pozirala gola, grudi je prekrila torbom od 14.300 kuna

Čizme s visokim debelim petama, koje koštaju oko 7.500 kuna uparila je s crvenom lakiranom Hermes Birkin torbom od krokodilske kože. 

Ovo nije prvi put da se Georgina pohvalila luksuznim torbama brenda Hermes koje se inače smatraju najboljom modnom investicijom, a ovisno o modelu, koštaju od 25 do 250 tisuća dolara.

Njezini modni odabiri savršeno su se uklopili uz luksuz privatnog aviona kojim ova ljepotica sama s djecom ili sa zaručnikom putuje po svijetu. 

Na ovu raskoš navikla su i djeca Cristiana Ronalda -  najstariji Cristiano Ronaldo Jr., blizanci Mateo i Eva, te najmlađa Alana Martina, koju je dobio upravo s Georginom.

Osim što se pohvalila skupim komadima i avionom, Georgina je sa svojim pratiteljima podijelila i ono na što je posebno ponosna, a riječ je o naslovnicama  časopisa InStyle i SportWeek koje krasi upravo ona, a čijih je primjeraka kupila nekoliko za uspomenu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Rara Avis_1 24.03.2021.

    Neka uživa tko može :))

  • 24.03.2021.

    San svih Andjela i njoj sličnih. 🤣

  • ..lola. 24.03.2021.

    Kad toliko ističeš materijalno, privatni život ti sigurno klapa...Ali ne može ti se negirati uspješnost u tome što radiš, dok to radiš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare