Obavijesti

Show

Komentari 12

Georgina se pohvalila torbicom, privatnim letom i naslovnicama

Georgina se pohvalila torbicom, privatnim letom i naslovnicama
4

Zaručnica Cristiana Ronalda krenula je na put s četvero djece, od kojih je najmlađa Alana Martina njihovo zajedničko dijete. S privatnim avionom krenuli su u, za sada, javnosti još uvijek nepoznatom smjeru...

Model Georgina Rodríguez (27), zaručnica jednog od najpoznatijih nogometaša Cristiana Ronalda (36), pokazala je kako uživa u životu. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa ...

Odjevena u crne uske traperice i bijelu majicu, udobno se smjestila u kožno sjedalo privatnog aviona i ispružila svoje noge u Gucci čizmama od teleće kože na naslon. 

Georgina pozirala gola, grudi je prekrila torbom od 14.300 kuna
Georgina pozirala gola, grudi je prekrila torbom od 14.300 kuna

Čizme s visokim debelim petama, koje koštaju oko 7.500 kuna uparila je s crvenom lakiranom Hermes Birkin torbom od krokodilske kože. 

Ovo nije prvi put da se Georgina pohvalila luksuznim torbama brenda Hermes koje se inače smatraju najboljom modnom investicijom, a ovisno o modelu, koštaju od 25 do 250 tisuća dolara.

Njezini modni odabiri savršeno su se uklopili uz luksuz privatnog aviona kojim ova ljepotica sama s djecom ili sa zaručnikom putuje po svijetu. 

Na ovu raskoš navikla su i djeca Cristiana Ronalda -  najstariji Cristiano Ronaldo Jr., blizanci Mateo i Eva, te najmlađa Alana Martina, koju je dobio upravo s Georginom.

Osim što se pohvalila skupim komadima i avionom, Georgina je sa svojim pratiteljima podijelila i ono na što je posebno ponosna, a riječ je o naslovnicama  časopisa InStyle i SportWeek koje krasi upravo ona, a čijih je primjeraka kupila nekoliko za uspomenu.