To je to što me zanima!

Gerard Depardieu o Kusturici: On je običan prevarant i lažov

Francuski glumac napao je srbijanskog redatelja i rekao kako ne shvaća zašto je Monica Bellucci pristala raditi s njim. No, Kusturica se ubrzo oglasio i uzvratio jednakom mjerom
Vidi originalni članak

Gerard Depardieu (67) je uoči premijere filma 'Na mliječnom putu' napao redatelja Emira Kusturicu (61). Francuski glumac nije birao riječi kojima je opisao srbijanskog režisera.

- Kusturica je običan prevarant, šibicar, fikcija, lažov. On želi biti i Ciganin, no nije ni to, sin je bogatih roditelja. Nije ni popularan kao što se pokušava prikazati. Hoće biti i Srbin, no ni to mu ne polazi za rukom. On je užasna osoba - rekao je poznati Francuz.

Kaže da je svoju kolegicu Monicu Bellucci (51) upozorio na redatelja. Lijepa glumica je glavna zvijezda Kusturičinog filma.

- Rekao sam joj da je apsurdno da radi s njim. Dobro je znam, ona je inteligentna žena, lijepa, senzualna, ne mogu uopće shvatiti kako je prihvatila snimati film s takvim tipom - kaže Gerard.

No, Emir Kusturica odlučio je Gerardu Depardieu vratiti jednakom mjerom.

- Zamislite kada bih ja rekao da je on raspadnuti alkoholičar, prevarant koji je zbog poreznih olakšica, a ne iz ljubavi prema ruskoj kulturi, uzeo rusku putovnicu, da je nemoralna drutina koja ne može podnijeti da Rusi vole moje filmove i glazbu koju sviram, kao uostalom i Francuzi - odgovara redatelj.

- Zamislite kada bih ja rekao da se od dopadljivog mladića pretvorio u bačvu, da je umjesto pišanja u prvoj klasi Air Francea, iza sebe ostavio govno. Kleptoman koji svoje radničko podrijetlo potvrđuje tako što glasa za Sarkozyja, a kada završi reklamu za špagete krade posuđe od rekvizitera - kaže Kusturica.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Mél.C.B.🌼 12.09.2016.

    Ni jedan nije falija.😁

  • sala 11.09.2016.

    ovaj je balkanac , bosanac i ne treba ga komentirati sve je jasno a boga mi niti ovaj nije svoj

  • fredaster 11.09.2016.

    emir je drumski razbojnik i sovinisticka peronospora, US !

Komentiraj...
Vidi sve komentare