To je to što me zanima!

Gere i 'mlađahna' novinarka su se vjenčali: 'Požurili' matičaru

Pronašao sam miran i sretan život koji sam oduvijek tražio, ispričao je Richard Gere o vezi s Alejandrom Silvom. Par dijeli strast prema humanitarnom radu i putovanjima
Vidi originalni članak

Glumac Richard Gere (69) i njegova 34 godine mlađa djevojka, novinarka Alejandra Silva, u vezi su četiri godine, a za njihove zaruke se saznalo u studenom prošle godine kada je Španjolka viđena s dijamantnim prstenom na ruci. Par se vjenčao početkom travnja kod matičara, a 6. svibnja će imati obiteljsku proslavu u svom domu u New Yorku, piše španjolski magazin Hola. 

Gere i Siliva upoznali su se 2014. u luksuznom talijanskom hotelu koji je ona kupila s bivšim mužem. Alejandra je kći biznismena i bivšeg potpredsjednika španjolskog nogometnog kluba Real Madrid Ignacija Silve. Glumac je upoznao novinarku dok se razvodila od supruga, geologa Govinda Friedlanda (43), sina američkog rudarskog magnata Roberta Friendlanda. Silva s Govindom ima sina Alberta (6). 

- Pronašao sam miran i sretan život koji sam oduvijek tražio - ispričao je Gere o svojoj vezi s novinarkom. Novine ABC su otkrile vezu glumca i Alejandre u lipnju 2015., no njihovi prijatelji su tada rekli kako su se mjesecima uspješno skrivali od javnosti. Par često zajedno ide na dobrotvorne domjenke u Španolskoj koji se organiziraju za pomoć beskućnicima te nastoje poboljšati uvjete liječenja teško bolesnoj djeci koju posjećuju. Također dijele strast prema putovanjima. Silva većinu godine provodi u Madridu gdje posjeduje vilu u kojoj živi sa sinom, no udaljenost njoj i Gereu, koji stanuje u New Yorku, ne predstavlja nikakav problem. 

- On je moj heroj u stvarnom životu. Bila sam malo izgubljena, bez svjetla i upoznavanje njega je dalo smisao mom životu. Osjećala sam kao da mi netko pruža ruku i pokazuje mi pravi put - komentirala je svojedobno Alejandra svoju vezu s glumcem za magazin Hola. 

Gere je bio četiri godine u braku sa supermodelom Cindy Crawford (52), a druga supruga mu je bila glumica Carey Lowell (57) od koje se razveo 2016. te imaju sina Homera Jamesa Jigmea (18).

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Miške 20.04.2018.

    Užasno degutantan i antipatičen tip i glumac. Tko ga stalno promovira ? Mijenjam kanal kad se pojavi naTV...

  • volim slatko 19.04.2018.

    Žena izgleda dosta zrelo za svoju dob pa su ok par ali i da je mlađa nego što je, ipak je on Richard Gere.

  • 19.04.2018.

    ništa od ove veze

Komentiraj...
Vidi sve komentare