To je to što me zanima!

Gere svima ponosno pokazivao svoju 34 godine mlađu djevojku

Par je zajedno došao na promociju njegova filma ‘Dinner’, a u vezi su već dvije godine. Glumac je ponosno pozirao fotografima i grlio lijepu Alejandru Silvu
Vidi originalni članak

Glumac Richard Gere (67) iza sebe ima dva propala braka. Crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Berlinu prošetao je preksinoć sa španjolskom publicistkinjom Alejandrom Silvom (33).

Zajedno su došli na promociju njegova filma ‘Dinner’, a hodaju već dvije godine. Glumac je ponosno pozirao fotografima i grlio  svoju izabranicu.

S manekenkom Cindy Crawford (50) Gere je devedesetih bio u braku četiri godine, a s kolegicom Carey Lowell (56) 14 godina. Lowell i Gere razveli su se tek prošle godine, iako su četiri godine živjeli razdvojeno. Nisu se mogli dogovoriti oko imovine, a njegova bivša nije htjela pristati na manje od polovice novca.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • let³ 13.02.2017.

    ...jos donedavno, bio je stvarno sarmantna 'faca', ali sada je ipak malo 'popljesnivio'...tako da se licemjerstvo zgodne mlade dame, ne moze sakriti.

  • makisa 13.02.2017.

    Boze Boze, kako su smesni ovi parovi. On moze skoro pa deda da joj bude. Bukvalno izgleda raspalo pored nje. To su veze iz koristi ni lj od ljubavi.

  • bubamara2103 13.02.2017.

    To je prava ljubav, nejga prema mladom tijelu, a nje prema debelom novčaniku. Prognoziram dugu i uspješnu vezu osim ako se ona ne udeblja, a on ne osiromaši!

Komentiraj...
Vidi sve komentare