To je to što me zanima!

Gipka Nives: Rastezala se dok je pila kavu, napravila je špagu...

Nives je jednom prilikom ispričala kako u mlađim godinama nije voljela vježbati, ali sad se to promijenilo. Zaljubljena je u aktivan i zdrav način života...
Vidi originalni članak

Već je poznato kako je Instagram profil spisateljice i pjevačice Nives Celzijus (38) krcat golišavim i atraktivnim fotografijama. Osim što pokazuje bujne atribute, nerijetko pokaže pratiteljima i koliko je gipka. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nives i Ivana fotkaju se u istim pozama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U subotu je pokazala na koji način ona pije kavu.

- Ima li išta uzbudljivije od subotnjeg, višesatnog ispijanja kave? - upitala Nives u opisu fotografije na kojoj stoji na jednoj nozi te oslanjajući se na zid pravi obrnutu špagu. 

Ovo nije prvi put da takve kadrove dijeli s pratiteljima. Njezini fanovi na društvenim mrežama bili su oduševljeni fotografijom. 

ZBUNILA PRATITELJE Nives Celzijus opet je sama: 'Momentalno nemam partnera'

- U predinfarktnom sam stanju - glasio je komentar jednog muškarca, dok je pratiteljica napisala kako bi nju ukliještilo ako bi bila u tom položaju u kojem je Nives.

Nives je jednom prilikom ispričala kako u mlađim godinama nije voljela vježbati, ali sad se to promijenilo. Zaljubljena je u aktivan i zdrav način života. Često vježba u teretani, a obožava i ples na svili te jogu.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • MacaKing123 02.08.2020.

    Jedva cekam sutrasnji clanak kad cemo saznati kako se Nives posrala😇

  • crowal 02.08.2020.

    To Nives, p..... na izvolte

  • Ljuti 02.08.2020.

    Spisateljica i pjevacica????! Ma dajte, najte me hebat!! A spagu da ne moze napraviti, nakon sve silne gimnastike koju je u zadnjih 30 godina trenirala sa raznim muskarcima, bi mi bas bilo cudno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare