To je to što me zanima!

'Gladijator': Je li film stvarno toliko dobar koliko mi mislimo?

Premda se radi o jednom od ponajboljih filmova svih vremena, s ocjenom od 8,5 na IMDBu, 'Gladijator' je i dalje film kojem se mogu naći mnoge mane. Ovaj video ih je mnoge pronašao
Vidi originalni članak

Ekipa iz Screen Junkiesa je poznata po svojim 'iskrenim foršpanima', a kako nam naredni tjedan u kina dolazi 'Ben Hur', dali su si truda i 'iskreno obradili' jedan od najepskijih filmova svih vremena, legendarnog 'Gladijatora'.

Mi se s dobrim dijelom rečenog ne slažemo, no nećemo vam govoriti što da mislite. Pogledajte video i recite nam u komentarima.

Pogledajte video

Što god da je izrečeno u 'Honest Traileru', vjerojatno će se mnogi složiti da je 'Gladijator' posljednji stvarno dobar film Ridleya Scotta. Kakav posao će redatelj napraviti s 'Alien: Covenant', koji u kina dolazi za godinu dana, još se ne zna.

A ako vam je ovaj 'iskreni foršpan' probudio želju za pijeskom, sandalama i gladijatorskim bitkama, 'Ben Hur', u distribuciji Blitza u kina dolazi za samo tjedan dana, 25. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • OM Sai Baba 20.08.2016.

    buhuhuhuhu da najbolji svih vremena... a šta je mjerilo? IMDB. ukus mase tj. mediokriteta.

  • snoopylove4ever 18.08.2016.

    Jedan od najboljih filmova svih vremena. Od slike, tona, glazbe, scenarija, redatelja, glumaca, nevjerovatne emocije u filmu...i dan danas kad ga već stoti put gledam zaplačem na kraju! Vječan film!!

  • depeche_mode 18.08.2016.

    Nije ali koga briga za nekoliko grešaka kada film ima priču i emociju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare