To je to što me zanima!

Gladijatorica Siena nastupom zadivila Maju: 'Dala bih sve na svijetu za jedan dan tvog tijela'

Nakon izvedbe kojom se plasirala u finale, članovi žirija nahvalili su njezinu plesnu tehniku zaključivši da je ona bez ikakve dvojbe na svjetskoj razini što je večeras i potvrdila
Vidi originalni članak

Australka hrvatskih korijena Siena Uremović (18) nastupima na audiciji i polufinalu očarala je žiri, ali i publiku pred malim ekranima. Svojim je sudjelovanjem u Supertalentu potvrdila je da je njezin talent nevjerojatno moćan ples koji je vježbanjem između šest do 10 sati dnevno dovela do savršenstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

U velikom finalu Siena se pojavila u liku gladijatorice s koreografijom koja je žiri i publiku uz gromoglasan pljesak još jednom podigla na noge i navela ih na razmišljanje.

FINALE SUPERTALENTA Anatacha zaboravila stihove pa počela plakati, voditelj ju tješio: 'To neće nitko skužit, ne brini'

Siena je nakon nastupa poručila da joj je od natjecanja s ostalim izuzetno talentiranim kandidatima važnije širenje poruke koja je svima nama važna.

- Ovo je za mene nadnaravno iskustvo. Uživam strahovito, generalno u plesu, ali to kako Siena živi ples i kako pleše, to je doista nešto jako posebno. Mislim da je doista odaslala poruku, ne samo u kontekstu događanja koji su bili u videu izrečeni, nego i kroz najžešću aktualnost koja nas je globalno zatekla, a to je da se svi trudimo biti mali gladijatori u ovim nenormalnim vremenima, pa si ti morala biti dvostruka gladijatorica da bi uopće došla u Hrvatsku - poručila je Martina.

Siena je dodala da joj je Hrvatska drugi dom i da joj je drago da se dolaskom u Hrvatsku uspjela ponovno povezati sa svojom kulturom i povijesti njezine obitelji.

ZAVRŠENO FINALE OSME SEZONE Hrvatska je izabrala, Anatacha je osvojila titulu 'Supertalenta', kući odnosi čak 200.000 kuna

- Zaista žena koja može sve i pritom još ima to prekrasno lice i skromnost kojom nas opet očara i svaki put si iznova misliš – je li ovo moguće. Moram priznati da je ovaj nastup meni prošao u sekundi, jedan od nastupa koji zaista želiš gledati puno duže. Nebo ti je granica, dala bih sve na svijetu za jedan dan tvog tijela samo da vidim što se sve može s njim. U svakom slučaju, ti si stvarno pravo hrvatsko čudo - dodala je Maja.

- Bilo bi nam puno ljepše da više ljudi razmišlja poput tebe - rekao joj je Davor.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 20.12.2021.

    ok suputica pozovi je doma ili si vec,,,,

  • 20.12.2021.

    hahaha sad bi priridno nakon tone plastuke

  • kaisersosse 20.12.2021.

    Koliko je mala visoka

Komentiraj...
Vidi sve komentare