To je to što me zanima!

Glazbena diva Mary J. Blige je otkrila da se bori s depresijom: 'Nisam više željela živjeti...'

Film 'Mary J. Blige: Moj život', prati uspon R&B legende i stvaranje te ploče. Mary je devet puta nagrađivana Grammyjem, uz to je ostvarila i uspješnu glumačku karijeru
Vidi originalni članak

U najavi za svoj novi dokumentarni film, Mary J. Blige (50) priznaje kako je tijekom snimanja albuma 'My Life' iz 1994. godine bilo trenutaka kada je bila 'depresivna i nije htjela živjeti.

POGLEDAJTE VIDEO:

- 'Moj život' je vjerojatno moj najmračniji album u jednom od najmračnijih vremena koje sam imala - priznala je Mary u traileru za film.

PJEVA I SVIRA Kći P Diddyja, Chance Combs, pokazala svoj glazbeni talent

- Većinu vremena bila sam samo depresivna i nisam željela živjeti. Imao sam sve to u sebi i mogla sam to pjevati i pisati, a nisam znala da je toliko ljudi osjećalo isto - dodaje pjevačica.

Također kaže kako joj je glazba bila spasitelj tijekom njezinog odrastanja u Bronxu.

- Glaba nas je vodila. Upravo me to spasilo. U kvartu u kojem smo živjeli, to je bilo poput zatvora. Bilo je puno zla. Morala sam izaći - rekla je Mary.

Alicia Keys (40), Taraji P. Henson (50) i Sean 'Diddy' Combs (51) pojavljuju se u dokumentarcu. Combs je izvršni producent filma, a Quincy Jones (88) je izvršni glazbeni producent.

SRPSKA PJEVAČICA TVRDI 'Lady Gaga mi je rekla kako je i ona prolazila kroz isto! Što više hejtera, to si veća zvijezda...'

Devet puta nagrađivana Grammyjem, Blige je također ostvarila uspješnu glumačku karijeru u emisijama poput 'Umbrella Academy', 'Betty i Coretta' i 'Respect'. Za ulogu u filmu 'Mudbound' zaradila je dvije nominacije za Oscara.

Pedesetogodišnja pjevačica prvi put se pojavila na sceni 1991. godine kada je potpisala ugovor za Uptown Records, na čijem je čelu bio  Andre Harrell. Izdala je 13 albuma.

Film će biti dostupan na Amazon Primeu  25. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare