To je to što me zanima!

Glazbena diva usporedila se s nobelovkom: 'Ja imam dva dijamantna albuma, iste smo'

Mariah Carey se uključila u razgovor na Twitteru i u svom stilu se našalila na vlastiti račun. Ili nije? S glazbenom divom i njezinim poimanjem stvarnosti zaista se nikad pouzdano ne zna.
Vidi originalni članak

Glazbena diva Mariah Carey (50) nerijetko iznenađuje javnost svojim osebujnim istupima na društvenim mrežama, a posljednji u nizu svakako je onaj u kojem se uspoređuje sa slavnom nobelovkom sličnog imena. 

NA TWITTERU Mariah Carey su hakirali profil: Javno su osramotili Eminema

- Razmišljam o trenutku kada sam rekla kako mi je daljnji rod Marie Curie, a jedan mi je tip odmah odlučio pojasniti da se to ime i prezime točno izgovara Mariah Carey - napisala je u popularnoj objavi jedna od korisnica na toj društvenoj mreži, a sve je došlo do pjevačice.

Carey se rado uključila u razgovor i u svom stilu se našalila na vlastiti račun. Ili nije? S glazbenom divom i njezinim poimanjem stvarnosti zaista se nikad pouzdano ne zna. 

- Ona ima dvije Nobelove nagrade, a ja imam dva albuma dijamantne naklade. Mi smo praktički ista osoba - zaključila je Mariah i mnoge nasmijala.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • OBJEKTIVNIopettu 27.03.2021.

    Neki ljudi koji imaju sve, ne znaju koliko su zapravo jadni.

  • magic_mushrooms 05.09.2020.

    Ofarbana se drogira pa pomislila da je nobel za novi element i doprinos polju jednak kao i neki Emmy !! Presmjesno, Oh my dear Marie if only you could see what kind of disgrace to your name is she!!!!!

  • Dalibor0704 05.09.2020.

    Nije ni za oprati noge nobelovki. Zaboravila je reći da su obje ženske.

Komentiraj...
Vidi sve komentare