To je to što me zanima!

Gledatelji brane Nives: 'Žiri joj otvoreno govori da je ne vole...'

Nives Celzijus se s ostalim kandidatima koji su ispali iz showa borila za povratak u isti. Svi parovi su plesali po dva plesa, a Nives je u drugom glumila Peggy Bundy te osvojila gledatelje
Vidi originalni članak

Nives, ti si prevelika profesionalka za taj show, a žiri je iznimno neprofesionalan I neugodan, bio je jedan od komentara gledatelja nakon sinoćnje emisije 'Ples sa zvijezdama'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nives Celzijus se s ostalim kandidatima koji su ispali iz showa borila za povratak u isti. Svi parovi su plesali po dva plesa, a Nives je u drugom glumila Peggy Bundy te osvojila gledatelje.

No, ispalo je da su ona i njen partner Mateo dobili najmanje glasova publike, što je mnogima bilo 'čudno'.

- Nives nema šanse za povratak. Žiri ju otvoreno ne podnosi. Jadno je kako se ne trude sakriti da ju ne vole - komentirali su gledatelji nakon što ih je Dinko Bogdanić 'popljuvao'.

ANKETA: ŠTO VI MISLITE? Kopirala je Grubnića: 'Sonja je prošla dalje samo zbog Rozge'

- Kako je Dinko šarmantan: 'Bilo je grešaka, ali to je kod vas normalno.' Kao da drugi plesači amateri plešu bez ijedne greške. No kod ocjenjivanja Nives to nadilazi profesionalni način ocjenjivanja i ulazi u osobni antagonizam prema njoj - istaknuli su gledatelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što su ipak Sonja Kovač i njen partner Gordan osvojili najviše glasova te se vratili u show, Nives je od sreće što nije prošla skakala i veselila se.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nives je kraljica i bok, točno se vidi kako je boli ona stvar za komentare žirija - zaključili su gledatelji.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Mohik 06.05.2019.

    Nives nije naj, naj plesacica, ali je bolja od nekih koji su ostali u igri. I od Sonje, npr. Problem je sto je Nives i zabavljacica i glumica, i pustiti nju dalje bi ugrozilo Sarica koji je isto odlican zabavljac, osrednji plesac, koji bi medjutim u usporedbi s nive “izvisio”. A zbog nekog razloga, njega se podosta favorizira... pa je tako Nives morala otpasti....

  • tuti fruti 11 06.05.2019.

    Svaki šou je nameštaljka i to očita.

  • krao_sam_1 06.05.2019.

    S takvim grudima oprostio BiH joj sve. Pa da je i iz Bosne i Hercegovine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare