To je to što me zanima!

Gledatelji ljuti na 'Savršenog': S 39 godina je totalno nezreo

Dok su Hana i Goran naišli na negativne komentare, djevojka koju je prvu izabrao, Iva, dobila je puno podrške. Gledatelji su naglasili da je ona stvarna pobjednica, a da je Hana samo 'drugi izbor'
Vidi originalni članak

U posljednjoj epizodi prve sezone showa 'Gospodin Savršeni', dogodio se potpuni obrat. Najprije je, emisiju ranije, Goran Jurenec (39) izabrao Ivu Runjanin (29), a zatim se predomislio. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Goran i Iva su jučer potvrdili da više nisu zajedno i da se sve promijenilo kada su došli u realnost. Nakon što je prekinuo s Ivom, počeo se viđati s Hanom Rodić (21). 

- Kao što sam već rekao, nakon showa sam bolje upoznao Hanu. Nadam se da ću ju upoznati u potpunosti bez pritiska - ispričao je Goran, a Hana je potvrdila da se viđaju i da je vrlo sretna. 

Ovim raspletom okolnosti šokirala se i voditeljica Antonija Blaće koja je konstatirala da takvog nečeg nema ni u najluđem scenariju, a gledatelji su redom počeli prozivati novopečeni par. 

- Toliko o 'Gospodinu Savršenom' koji je tražio tradicionalnu ženu za ozbiljnu vezu, a našao klinku - ljuti se gledateljica. 

- 'Gospodin Savršeni' dokazao je da je sa svojih 39 godina totalno nezreo - zaključuju gledatelji. 

Dok su oni naišli na brojne kritike, Iva je dobivala puno komentara podrške.

- Iva, možeš biti sretna. Ti si se pokazala kao prava dama i ne treba ti takav 'ljigavac' - pisali su. Naglasili su da je stvarna pobjednica Iva jer je nju prvu izabrao, a da je Hana samo 'drugi izbor'. 

Horoskop za predbožićni vikend: Rakove očekuje sretna vijest u nedjelju, a Jarci će se napokon izvući iz teškog razdoblja

Idi na 24sata

Komentari 108

  • igidus 24.12.2018.

    eh jedino njegovo savršenstvo je u homoseksualizmu...ošo savršeni sa kamermanom, a hana dobila lovu da se malo naslikava

  • Marija_26 22.12.2018.

    Nezreo zbog? Pa ako je skužio da ipak s Ivom to nije to i svidjela mu se Hana..neka im je sretno. Šta je trebao ostati cijeli život s Ivom da bi vi bili sretni? I dečko je toliko smiren, pristojan, kulturan i sad paljba po njemu.. Svašta.

  • Liliana_1 22.12.2018.

    Ja bi Gorana odmah za zeta. Prezgodan mi je i pametan. Jedino je ženskaroš ali to mu je samo plus.

Komentiraj...
Vidi sve komentare