Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
112 komentara

Gledatelji ljuti na 'Savršenog': S 39 godina je totalno nezreo

Dok su Hana i Goran naišli na negativne komentare, djevojka koju je prvu izabrao, Iva, dobila je puno podrške. Gledatelji su naglasili da je ona stvarna pobjednica, a da je Hana samo 'drugi izbor'

Foto: RTL
112 komentara

U posljednjoj epizodi prve sezone showa 'Gospodin Savršeni', dogodio se potpuni obrat. Najprije je, emisiju ranije, Goran Jurenec (39) izabrao Ivu Runjanin (29), a zatim se predomislio. 

[video: 1202679 / ]

Goran i Iva su jučer potvrdili da više nisu zajedno i da se sve promijenilo kada su došli u realnost. Nakon što je prekinuo s Ivom, počeo se viđati s Hanom Rodić (21). 

- Kao što sam već rekao, nakon showa sam bolje upoznao Hanu. Nadam se da ću ju upoznati u potpunosti bez pritiska - ispričao je Goran, a Hana je potvrdila da se viđaju i da je vrlo sretna. 

Foto: Screenshot/RTL

Ovim raspletom okolnosti šokirala se i voditeljica Antonija Blaće koja je konstatirala da takvog nečeg nema ni u najluđem scenariju, a gledatelji su redom počeli prozivati novopečeni par. 

- Toliko o 'Gospodinu Savršenom' koji je tražio tradicionalnu ženu za ozbiljnu vezu, a našao klinku - ljuti se gledateljica. 

- 'Gospodin Savršeni' dokazao je da je sa svojih 39 godina totalno nezreo - zaključuju gledatelji. 

Foto: rtl

Dok su oni naišli na brojne kritike, Iva je dobivala puno komentara podrške.

- Iva, možeš biti sretna. Ti si se pokazala kao prava dama i ne treba ti takav 'ljigavac' - pisali su. Naglasili su da je stvarna pobjednica Iva jer je nju prvu izabrao, a da je Hana samo 'drugi izbor'. 

Foto: Screenshot/RTL

Horoskop za predbožićni vikend: Rakove očekuje sretna vijest u nedjelju, a Jarci će se napokon izvući iz teškog razdoblja

Naši partneri pišu
Message