To je to što me zanima!

Gledatelji: 'Lorenina pjesma je bolja od Rokove za Euroviziju'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dok jedni smatraju da je Lorena Bućan trebala pobijediti, drugi podržavaju Roka Blaževića. 'Najbolja pjesma, savršen vokal i emocija. Najbolji predstavnik Hrvatske ikada', napisao je jedan gledatelj
Vidi originalni članak

Opet krađa! Lorena je trebala pobijediti, komentirao je korisnik Facebooka nakon što je Roko Blažević (18) s pjesmom 'The Dream' pobijedio na ovogodišnjoj Dori. Roko će u svibnju pjevati u Tel Avivu u Izraelu na Euroviziji, a dok je nekima drago što je pobijedio, postoje i oni kojima se odluka žirija i gledatelja nikako ne sviđa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Opet ništa ni ove godine od Eurovizije. Taj neće ni u polufinale ući - kažu gledatelji te dodaju da bi pjesma 'Brutalero' Luke Nižetića bila savršena za Izrael. Također, smatraju da je natjecanje namješteno.

Mnogi su i ismijavali krila koja su bili sastavni dio Rokovog stylinga, a zapravo su već viđena na Euroviziji 2008. kada su ih imali predstavnici Azerbajdžana.

- Ova krila mu Jacques stavio da odleti od stola da ima više mjesta za njega - šale se gledatelji, a mnogi kažu da bi bilo bolje da ih izostavi na nastupu u Tel Avivu. 

- Gledam u glupa krila, uopće pjesmu nisam slušala koliko su me dekoncentrirala - piše u komentarima.

Zasluženo! Najbolja pjesma, savršen vokal, emocija! Najbolji predstavnik Hrvatske ikada - napisala je oduševljena Rokova navijačica. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Zoya Xm 17.02.2019.

    užasna pjesma od Lorene, opće ne zna engleski... plus zvuči kao da smo muslimani.

  • Dr. Linda Martin 17.02.2019.

    Mišljenja jesu i uvijek će biti podijeljena. Roko je zasluženo pobijedio i dostojno će nas predstavljati u Tel Avivu, no potrebne su dodatne prepravke i preinake scenskog nastupa. Lorena je isto tako ljepo otpjevala, međutim cijela njezina izvedba je izgledala kao miks Pirata s Kariba s elementima Ruslane, Doris Dragović i Marije Šerifović.

  • 17.02.2019.

    Nemojte se uzbuđivati....i onako finala necemo vidjeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare