To je to što me zanima!

Gledatelji o incidentu Maje i Asima s tortom u showu 'Ples sa zvijezdama': 'To je namješteno!'

Asim je na Maju bacio tortu sa šlagom, koju joj je poklonila slastičarka Ivana. Zbog svega što se zbilo, Maja je režiju zamolila da puste reklame kako bi se presvukla u drugu haljinu.
Vidi originalni članak

Podla smicalica ili samo dobra gluma. Jučerašnja epizoda 'Plesa sa zvijezdama' bila je sadržajna od početka do kraja. Ozljede, dobri i oni manje dobri plesni pokreti, kritike i šlag na tortu, doslovno torta koja je završila na haljini Maje Šuput

Krivac za to bio je glumac Asim Ugljen, koji je tortu slastičarke Ivane Čuljak smjestio na Majinu crvenu haljinu. 

- Čovjek je neodgojen i bezobrazan, nije lijepo, a niti zabavno da uvijek mora bit u centru pažnje. Ne pleše dobro i već je trebao ispasti - napisao je gledatelj.

Većini se nije svidjelo Asimovo ponašanje, a glumac je dobio uz ovu, i brojne druge kritike.

- Ne znam je li veće nepoštovanje prema Maji, prema Ivani koja je napravila tortu ili prema gledateljima - pitala se gledateljica. Zbog svega što se zbilo, Maja je režiju zamolila da puste reklame kako bi se presvukla u drugu haljinu. Ali, neki misle da je to bilo sve izrežirano.

SLATKA NEZGODA Asim je Maji uništio haljinu, brzo je tražila reklame: 'Idem vidjeti što ću sad sa sobom'

- Morala je pokazati i drugu haljinu, Modni mican i ona su bili neodlučni u izboru - napisala je gledateljica.

- Samo izgovor da se presvuče… Ma draga je meni Maja kao pjevačica, ali sam sigurna da bi bila bolja glumica - dodala je druga.

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Vikilili 13.04.2022.

    Sve sto dolazi id Suputica je meni umjetno, patvoreni, namješteno. Jel ona to opet malo usne napumpala? Tak mi se cini

  • Luna777 11.04.2022.

    Asim je odavno morao ispasti. Zašto gledatelji uopće glasaju za njega? Nit je simpatičan,, niti dobro glumi, plesanje mu je katastrofa, niti mi je zabavan, samo nekulturan.

  • Cherylin 11.04.2022.

    Pravi i istinski problemi..neš ti ratove, bolesti i ostala sra..a, ovo su prave tegobe koje imaju Marko i Maja zmazana crvena krpa

Komentiraj...
Vidi sve komentare