Show

Komentari 49

Maja Šuput se žurila presvući uprljanu haljinu, Grubnić pod stresom: 'Marko diši, diši...'

Maja Šuput se žurila presvući uprljanu haljinu, Grubnić pod stresom: 'Marko diši, diši...'

S obzirom na to da se 'Ples sa zvijezdama' odvija uživo Maja se brzo morala vratiti na pozornicu, a Marko se na svom Instagramu našalio ovom nezgodnom situacijom

U showu 'Ples sa zvijezdama' voditeljica Maja Šuput je na poklon dobila tortu sa šlagom od Ivane Čuljak. Dok su njih dvije pričale, na pjevačicu je skočio Asim Ugljen te je iznenađena Maja zalijepila tortu za sebe i umrljala se šlagom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nije poznato je li  sve to bila samo obična šala ili Asimova smicalica, ali je Maja je ostala zbunjena i brzo je tražila reklame da može otići iza pozornice se presvući. 

Njezin stilist Marko Grubnić na svom Instagramu je objavio situaciju koja se odvijala u backstageu nakon nezgode. Maja je brzo požurila skinuti haljinu koja je bila puna torte pa se presvukla u rezervnu haljinu.

- Show se mora nastaviti - napisao je Marko na videu u kojem je Maja nosila novu crvenu haljinu.

S obzirom na to da se 'Ples sa zvijezdama' odvija uživo Maja se brzo morala vratiti na pozornicu, a Marko se na svom Instagramu našalio ovom stresnom situacijom.

- Marko diši, diši Marko, diši - kratko je opisao situaciju i dodao da mu je srce stalo, ali su morali nastaviti show što prije.

POGLEDAJTE VIDEO: IVANA ČULJAK IZ PLESA SA ZVIJEZDAMA ODGOVORILA JE NA 24 PITANJA

Najčitaniji članci