To je to što me zanima!

Gledatelji o Magic Leonu: 'E to je talent! Dečko je šoumen...'

Gledatelji smatraju da je Leon zaslužio prvi zlatni gumb te da je jedan od boljih iluzionista koji su dosad bili u showu
Vidi originalni članak

Iluzionist Magic Leon osvojio je prvi zlatni gumb u audicijskoj emisiji 'Supertalenta'. Uspio se istaknuti među prvih sedam natjecatelja. Njegovi uigrani trikovi oduševili su voditelje i žiri, ali neke gledatelje ispred malih ekrana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Leon je u ovom popularnom showu sudjelovao i prije 11 godina, a ove se godine vratio da pokaže izbrušeni talent i ispravi prošlost. Uspio je oduševiti voditelje Igora Mešina te Franu Ridjana koji su mu i dodijelili zlatni gumb, ali i gledatelje. Mnog vide Leonov potencijal.

- Jedan od boljih iluzionista koji je bio u showu - smatra jedan od gledatelja, a drugi dodaje kako je itekako zaslužio zlatni gumb.

POGLEDAJTE VIDEO:

-  E to je talent, a ne da dode netko i pjeva sam il u zboru - stoji u jednom od komenatra. Mnogima je njegov nastup bio zabavan te veseo, ali i impresivan.

- Bravo za zlatni gumb! Dečko je šoumen - smatra gledatelj.

Magic Leon je i popularni JoomBoosovac koji već godinama nasmijava publiku svojim videima radeći prankove, razne challenge, a najviše je poznat po videima društvenih eksperimenata i testovima poštenja.

POVRATNIK ANKETA Mislite li da je iluzionist Magic Leon zaslužio zlatni gumb u prvoj emisiji 'Supertalenta'?

Magic Leon se u takvim videima pravi da je prolaznicima nešto ispalo i promatra hoće li građani biti iskreni.

POGLEDAJTE VIDEO: JOOMBOOSOVAC MAGIC LEON KOJI JE OSVOJIO ZLATNI GUMB

Idi na 24sata

Komentari 11

  • CookieBaker 25.09.2022.

    kopija nastupa bgt 2017, nimalo kreativan, antipatičan, čak i priča sa voditeljima namještena ko u britanskoj verziji

  • daleko najjaci 25.09.2022.

    Zbilja glupost za tako neku obicnu madjionicarsku tocku davati zlatni gumb..Momka ocito favoriziraju iz nekog drugog razloga i zato to nesto. Nije mi dobar bio ni onaj stranac koji je balansirao na onom necem i usiljeno se cerekao,trazio isto i od publike. Usput onaj novi clan zirija,sav nekako ukocen,ustogljen,preozbiljan,Janko je bio veca pojava,nezamjenjiv.

  • Goranović 25.09.2022.

    Vjerojatno misle da su gledatelji sve gluplji pa nam serviraju ove glupe "talente"! Trebas biti totalni imbecil da to progutaš!

Komentiraj...
Vidi sve komentare