To je to što me zanima!

Gledatelji o Tonijevom spoju sa Stankicom: 'Ona je umišljena i iritantna. Kakva sprdačina...'

Nakon što je cijelu večer proveo sa Stankicom, na grupni spoj idućeg dana pozivao je Amru, Danijelu, Mariju, Karolinu i Josipu, koje su dobile priliku odjenuti vjenčanice te se u njima predstaviti svom neženji
Vidi originalni članak

U četvrtak navečer u showu 'Gospodin SavršeniToni je proveo dan i noć sa Stankicom. Njihov je spoj započeo s tantra učiteljicom Dolores Antić koja im je pojasnila kako se mogu dodatno povezati, podijeliti svoje energije te tako postati jedno, a nastavio se u stanu Gospodina Savršenog, gdje su u intimnoj atmosferi razgovarali o važnim temama. Na društvenim mrežama nižu se reakcije na njihov spoj te odabir Stankice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ma ona je toliko iritantna i umišljena. Scenarij bez veze - napisala je jedna od gledateljica.

- Pola toga je iscenirano i gluma - zaključila je druga.

- Stara koka dobra juha - napisala je treća.

Neke od gledateljica zaključile su da Toni želi svaku djevojku.

- Ovakvih 'Gospodina savršenih u mom selu ima koliko oš. Koja sprdačina - zaključio je jedan od gledatelja.

Nakon što je cijelu večer proveo sa Stankicom, na grupni spoj idućeg dana pozivao je AmruDanijeluMarijuKarolinu i Josipu. Dobile su priliku odjenuti vjenčanice te se u njima predstaviti svom neženji. Potom su zaigrali igru kompatibilnosti i na kraju su pročitale svoje bračne zavjete Toniju. 

Nakon čitanja zavjeta Toni je zaključio da mu se najviše dopada onaj od Karoline pa su za nagradu otplesali prvi ples, iako su svi priznali da je Josipa napisala najemotivnije pismo. Gledatelji nisu poštedjeli ni Karolinu.

'GOSPODIN SAVRŠENI' Toni pozvao Stankicu na spoj u stan: 'Želim provesti cijeli dan s njom, a dan uključuje i noć...'

- Karolina je mustra kakvu treba tražiti, podmukla i pretvara se i sebe vidi kao jedinu pobjednicu, a u stvari joj nimalo nije stalo do Savršenog. Iz takvih mirnih viri podmuklost i želja da z.... e druge. Stil govora o njoj govori kakva je osoba, ljigavica ! - napisala je gledateljica.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VODITELJICOM 'GOSPODINA SAVRŠENOG' - ANTONIJOM BLAĆE

Idi na 24sata

Komentari 52

  • La verdad 29.04.2022.

    Kad kažete cure su prosjek, i nisu nešto zgodne, malo mi je to bezveze. Dakle nitko nije savršen, i ljepota nije u savršenstvu, već nečija cjelokupna pojava, šarm, miris, silueta, kut snimanja, svjetlo...sad kad bi svakog išlo gledati u detalje i tražiti mane ii gledati iz svakog kuta vjerojatno nakon nekog vremena ni Brad Pitt ne bi bio ništo posebno. Realno na primjer Danijela ima bomba noge i guzu, itekako nadprosječne, Stankica isto ima lijepu kožu i oči, sitnu, vitku figuru, Maria ima lijepe usne i kosu, itd...I uopće se ne čudim što je Toni vidio nešto u svakoj od njih.

  • tuti fruti 13 29.04.2022.

    Ma stankica je bez veze.

  • DomiZg 29.04.2022.

    Treba mi par minuta da razaznam gledam li rat u ukrajini ili "ljepotice" iz gospodina savršenog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare