Obavijesti

Show

Komentari 52

Gledatelji o Tonijevom spoju sa Stankicom: 'Ona je umišljena i iritantna. Kakva sprdačina...'

Gledatelji o Tonijevom spoju sa Stankicom: 'Ona je umišljena i iritantna. Kakva sprdačina...'
7

Nakon što je cijelu večer proveo sa Stankicom, na grupni spoj idućeg dana pozivao je Amru, Danijelu, Mariju, Karolinu i Josipu, koje su dobile priliku odjenuti vjenčanice te se u njima predstaviti svom neženji

U četvrtak navečer u showu 'Gospodin SavršeniToni je proveo dan i noć sa Stankicom. Njihov je spoj započeo s tantra učiteljicom Dolores Antić koja im je pojasnila kako se mogu dodatno povezati, podijeliti svoje energije te tako postati jedno, a nastavio se u stanu Gospodina Savršenog, gdje su u intimnoj atmosferi razgovarali o važnim temama. Na društvenim mrežama nižu se reakcije na njihov spoj te odabir Stankice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Ma ona je toliko iritantna i umišljena. Scenarij bez veze - napisala je jedna od gledateljica.

- Pola toga je iscenirano i gluma - zaključila je druga.

- Stara koka dobra juha - napisala je treća.

Neke od gledateljica zaključile su da Toni želi svaku djevojku.

- Ovakvih 'Gospodina savršenih u mom selu ima koliko oš. Koja sprdačina - zaključio je jedan od gledatelja.

Nakon što je cijelu večer proveo sa Stankicom, na grupni spoj idućeg dana pozivao je AmruDanijeluMarijuKarolinu i Josipu. Dobile su priliku odjenuti vjenčanice te se u njima predstaviti svom neženji. Potom su zaigrali igru kompatibilnosti i na kraju su pročitale svoje bračne zavjete Toniju. 

Nakon čitanja zavjeta Toni je zaključio da mu se najviše dopada onaj od Karoline pa su za nagradu otplesali prvi ples, iako su svi priznali da je Josipa napisala najemotivnije pismo. Gledatelji nisu poštedjeli ni Karolinu.

Toni pozvao Stankicu na spoj u stan: 'Želim provesti cijeli dan s njom, a dan uključuje i noć...'
Toni pozvao Stankicu na spoj u stan: 'Želim provesti cijeli dan s njom, a dan uključuje i noć...'

- Karolina je mustra kakvu treba tražiti, podmukla i pretvara se i sebe vidi kao jedinu pobjednicu, a u stvari joj nimalo nije stalo do Savršenog. Iz takvih mirnih viri podmuklost i želja da z.... e druge. Stil govora o njoj govori kakva je osoba, ljigavica ! - napisala je gledateljica.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VODITELJICOM 'GOSPODINA SAVRŠENOG' - ANTONIJOM BLAĆE