To je to što me zanima!

Gledatelji opleli po Majinoj izjavi 'Svi smo mi iz Jajca': Stalno ima neprimjerene šale

Majin suvoditelj Frano Ridjan zaključio je kako je Mario Valentić ponovno dobio zadatak transformirati se u pjevača iz BiH, a Maja je na to rekla 'Svi smo mi iz Jajca' što je nekolicinu gledatelja naljutilo
Vidi originalni članak

U novoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Maja Šuput (42) i Frano Ridjan (35) dočekivali su na pozornici kandidate koji su i ovoga puta oduševili transformacijama. Tema cijele epizode bili su nastupi na Eurosongu.

POGLEDAJTE VIDEO: Grubnić 'slaže' stajlinge za Indiru, Maju, Nives...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pobijedio je Marko Braić, koji je utjelovio vatrenu Eleni Foureiru iz Cipra. Imao je težak zadatak, komentirali su članovi žirija, a Braiću je najteže palo to što je morao mlatarati glavom pa je istaknuo i da je zbog toga dobio upalu vratnih mišića.

Kao i svaki put, gledatelji jedva čekaju komentirati nastupe na društvenim mrežama. Neki im se sviđaju, neki malo manje, lobiraju za pojedinog natjecatelja i ističu ako je došlo do nepravednog ocjenjivanja ili ako nekim kandidatima 'gljiva' u showu nije blagonaklona.

Mario Valentić uživio se u ulogu Lake, bosansko-hercegovačkog kantautora koji je 2008. predstavljao BIH na Eurosongu s pjesmom 'Pokušaj'. Dobio je komplimente kako bi možda te godine dobili bolji plasman da je Mario nastupao. Gljiva mu je za idući put naredila da se transformira u Harisa Džinovića (69), također pjevača iz Bosne i Hercegovine.

Frano je na to komentirao kako Valentić očito ne može pobjeći od te zemlje, a Maja je utvrdila: 

- Svi smo mi iz Jajca. 

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Pobijedila je vatrena Eleni iz Cipra: 'Marko, bio si odličan...'

Ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, neki tu njezinu izjavu smatraju nepristojnom i nadaju se da će u narednim epizodama pripaziti što govori. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MAJOM ŠUPUT:

- Taj komentar je bio neprimjeren, zna se na što je aludirala, užasno - napisala je zgrožena pratiteljica. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • davidgoliath64 13.10.2020.

    Majica živi u velegradu al' nikako iz nje selo moje malo.

  • Queen2 12.10.2020.

    Plićak

  • dahhmal 12.10.2020.

    Tak tak vjerujem da je Maja vrsni specijalac kad su jajca u pitanju ali di onog Ridjana da gurate ko voditelja jadnik se pretrgo al nejde mu pa nejde

Komentiraj...
Vidi sve komentare