Obavijesti

Show

Komentari 76

Pobijedila je vatrena Eleni iz Cipra: 'Marko, bio si odličan...'

Pobijedila je vatrena Eleni iz Cipra: 'Marko, bio si odličan...'
28

Sigurna sam da, kao što je Eleni uložila jako puno truda i napora u ovaj svoj nastup, tako si i ti dao sve od sebe i uistinu sam uživala. Ti si živa vatra, srećo, rekla je Levak Braiću

VIDEO

U novoj epizodi emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' kandidati ponovno na pozornicu donose zanimljive izvedbe i transformacije, a s nestrpljenjem ih dočekuju Franjo Ridjan (35) i Maja Šuput (42). Tema ove epizode su pjesme koje su bile na Eurosongu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Grubnić se brine za stajlinge Indire, Maje, Nives...

Pokretanje videa...

show 01:10

Marko Braić probio je led. Transformirao se u zanosnu ciparsku pjevačicu Eleni Foureiru koja je predstavljala svoju zemlju na Eurosongu 2018. godine. Upravo je on pobijedio u ovoj epizodi emisije osvojivši najveći broj bodova. Kao pobjednik večeri, Marko je odlučio da nagradu od 10.000 kuna dobije udruga 'Prevencija'.

- Utjelovio si meni jednu od najdražih pjevačica. Otkrila sam je 2011. kada sam odselila u Grčku, imala je isto tako bujnu kosu, nešto malo svjetliju i ja sam se tog trenutka zaljubila u nju i njezinu kosu. Bila sam nekoliko puta na njezinim nastupima. Žena pjeva uživo i cijelo vrijeme pleše. Ti si to odradio kao da sam nju gledala - kazala je Nives Celzijus. 

Indira je komentirala da je 'kosografija' bila čudo.

- Sigurna sam da, kao što je Eleni uložila jako puno truda i napora u ovaj svoj nastup, tako si i ti dao sve od sebe i uistinu sam uživala. Ti si živa vatra, srećo - rekla je Levak. 

Igor Mešin zaključio je da ga gljiva baš ne mazi, ali i da joj on uzvraća istom mjerom.

- Daje ti stvarno zahtjevne koreografske zadatke, ti uvijek moraš nešto plesati i radiš to fantastično, a što se tiče izgleda podsjećaš me jako na drugu sezonu i Sašu Lozara. Kad bi njega obukli u žensko, prolaziš pokraj njega i gledaš koja je ovo nova ženska - rekao je Igor.

Klingor razljutili hejteri nakon showa: Ma tko to mene gura? Ako ti je muka, prebaci program
Klingor razljutili hejteri nakon showa: Ma tko to mene gura? Ako ti je muka, prebaci program

Marku je kod Eleni predstavljalo najveći izazov mlataranje kosom. 'Nikada ne bih rekao da mahanje kosom u stranu može biti tako teško. Dobio sam upalu vratnih mišića, boli me kuk, sav sam slomljen', kazao je Marko.

Lu Jakelić oduševila je transformacijom u Eurosong izdanje hrvatskog pjevača Jacquesa Houdeka.

- Meni je nevjerojatno kako je jedna sitna, mala dinamitna džepna Venerica tako dobro dočarala jednog velikog čovjeka - rekla je Nives te dodala: 'Vokalno si rasturila. Više mi se svidio operni Jacques'.

- Kad si počela pjevati ja sam prestala disati. Ti si čarobna, vokalno raskošna. Dosadila si više s tom ljepotom - kazala je Indira.

U ovotjednoj epizodi imali smo prilike vidjeti kako se Siniša Ružić snašao u zahtjevnoj ulozi izraelske pjevačice Nette koja je na Eurosongu odnijela pobjedu 2018. godine.

- Ima taj dio pjevanja s kokodakanjem, što je zgodno, tu sam se pronašao. Volim domaće životinje - rekao je Siniša. Kokodakanje i cijelu pojavu Igor je komentirao: 'To je neki hibrid između crtića i televizije. Mislim da je ovo jedan od tvojih najboljih nastupa do sada'.

Oduševljen je bio i Goran Navojec koji je nahvalio Sinišu.

- Apsolutno sam fasciniran. Sve je to malo čudno, malo djeluje i eksperimentalno, ali ti si od toga uspio napraviti klasik i ja ti se divim. Fantastičan si - kaže. 

Lana Klingor Mihić utjelovila je sjajnu pjevačicu Mariju Šerifović i njenu 'Molitvu' s kojom je 2007. pobijedila na Eurosongu.

- Ovo je predivna i moćna pjesma i svi bi je rado pjevali, ali nitko ne dira kao Marija. Tebi je uspjelo i dirnula si me - rekla je Nives. Oduševljen je bio i Goran Navojec:

- Ovo uopće nije lako pjevati. Tko god je probao pjevati, makar u crkvenom zboru, to zna.

Lana je pohvale za izvedbu dobila i od Igora Mešina: 'Kod tebe nije bilo ništa zabavno, samo je tvoj glas bio tu u fokusu. Slušao sam tvoj glas i bio je jako dobar. Imaš te visine i jesi, dirnuo si me'.

Neda Parmać ovoga puta transformirala se u grčkog pjevača Sakisa Rouvasa.

- Meni je reakcija na ovu pjesmu bila: 'Dajte mi tanjure da ih porazbijam, sve u grčkom stilu. Stvarno si se potrudila za ovaj nastup, svaka ti čast - rekla je Indira, dok se Igor osvrnuo na muškarca kojeg je Neda izvukla iz sebe: 'Donijela si mušku energiju. Ne može se od tebe sakriti lijepa žena kakva si ti, ali si donijela mušku energiju, jednog tipa koji misli da zna plesati pa se malo valja'.

Fabijan Pavao Medvešek ovaj put utjelovio je u austrijsku predstavnicu koja je na Eurosongu 2014. odnijela pobjedu pjesmom 'Rise like a Phoenix' - Conchitu Wurst.

- Ja sam došao sa svojom bradom, ali ona nije bila dovoljna - odgovorio je Fabijan kratko na pitanje je li brada njegova.

- Kod tebe se sve mijenja, pa i boja glasa kad pjevaš i imitiraš i to je stvarno fascinantno - rekao mu je Igor Mešin. 'Conchita nam je pokazala da je ok biti drugačiji. Naježila sam se, izvedba je bila lijepa i odmjerena', prokomentirala je Indira.

- Danas si toliko divno pjevao da sam uopće zaboravio da sam glumac, što ne znači da nisi dobro glumio - rekao je Goran Navojec.

Mario Valentić uživio se u ulogu Lake, popularnog bosansko-hercegovačkog kantautora koji je 2008. predstavljao BiH na Eurosongu pjesmom 'Pokušaj'.

- Definitivno si jedna zgodnija verzija gospodina Lake, vokalno fantastičan. Nakon Billyja Idola dogodilo se totalno oslobođenje - rekla je Nives. 'Odlično si odradio svoj zadatak, čak možda bolje od originala', rekao je Igor Mešin.

Marina Orsag uskočila je u cipele pjevača romantičnih stihova, Johnnyja Logana koji je 1987. na Eurosongu predstavljao Irsku.

- Što se tiče te vrste nostalgije ka mladosti, vratila si me i na tome sam ti zahvalan. Napravila si fantastičan posao. Bila si Johnny i bila si Logan, čestitam - rekao joj je Goran, a Nives je istaknula: 

- Možda si sumnjala, ali ti si isto pjevački manijak, baš kao neki drugi natjecatelji.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu