To je to što me zanima!

Gledatelji su bijesni: 'Dosta mi je više plesnih grupa i pjevača'

Najveći broj lajkova ispod fotografije finalista osvojio je Stevie Starr. U manje od 24 sata skupio je više od 2 tisuća lajkova dok su ostali finalisti 'osvojili' petstotinjak
Vidi originalni članak

U trećoj polufinalnoj emisiji 'Supertalent' prošli su pjevačica Gabrijela Braičić (14) i stepere iz grupe Step'n'jazz. Na temelju glasova publike bilo je mjesta samo za dvoje, a zahvaljujući jednoglasnoj odluci stručnog žirija finale je izborio i  Stevie Starr. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, iako su Gabrijela i plesna skupina imali najviše glasova, publika je 'zatrpala' društvene mreže komentarima. Satima se raspravljalo o emisiji, a izgleda da se većina komentatora slažu u jednom: 'Stevie je zaslužio direktno finale'.

- Sramota više. Stalno prolaze pjevači, a imaju programe isključivo za to. Dosta više pjevača i plesnih grupa. Zar ljudi ne znaju što znači talent? Pjevača imamo na izvoz, a talenta kao što je Stevie zaslužuje pobjedu - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Najveći broj lajkova ispod fotografije finalista osvojio je Stevie Starr. U manje od 24 sata skupio je više od 2 tisuća lajkova dok su ostali finalisti 'osvojili' petstotinjak. 

- Ovo je nešto najbolje što sam vidio u životu. Kako supertalent može biti nešto što radi trideset ljudi? Za ovo nemam objašnjenja. Ovo je nešto ne viđeno i mora pobijediti. Moj glas u finalu ima - stoji u komentaru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 52

  • 09.12.2019.

    A sta reci.. Tipično za balkan, Supertalent.. Samo dodju i bleče ko' ovce. Eto ti talenat. Svake godine isto.. Treba zabranit da se prijavljuju takvi sa pjevanjem i plesanjem.

  • komentator__Luka 09.12.2019.

    a i sa tim supertalentom su pretjerali, zar baš svake godine mora biti! prije 10 godina kad je bilo više pravih talenata bile su 3 sezone zaredom....2009, 2010 i 2011., pa pauza, a sad već 4. od 2016., mislim stvarno nema smisla....nismo mi amerika ili britanija da svake sezone možemo napraviti kvalitetan supertalent, zato i imamo samo pjevanje i plesanje sa ponekom iznimkom, nema talenata koliko ima tih sezona pa da stalno bude dobro, zato i moramo zvati strance i jedino kad su oni onda vidimo nešto zanimljivo i drugačije od dosadnog pjevanja i plesanja

  • komentator__Luka 09.12.2019.

    gledatelji bijesni a oni svaki put izaberu pjevače (za plesne skupine se ne čudim toliko jer imaju gomilu familije glasača) dok žiri izabere ganca, onoga sa štapom i stevia...........pa ko je tu lud onda?

Komentiraj...
Vidi sve komentare