To je to što me zanima!

Gledatelji uočili grešku u 'Plesu sa zvijezdama': Obmanjuju nas

Točan rezultat postotka glasovanja publike za par Josipa i Damir je 11 posto kao što je i prikazano, no ljudskom pogreškom bio je prikazan i postotak koji je par ostvario u prethodnoj emisiji, odgovorili su s Nove TV
Vidi originalni članak

Gledatelji showa 'Ples sa zvijezdama' primijetili su propust u sedmoj emisiji zbog čega su uvjereni da ih produkcija obmanjuje. Naime, pred kraj emisije na ekranu su bili ispisani postoci glasova koje su kandidati dobili od publike.

NAJVIŠE GLASOVA PUBLIKE Grubnić šokiran: 'Pomogli ste mi kada sam pao i pogubio se'

POGLEDAJTE VIDEO:

Za Josipu Pavičić Bernardini (39) i partnera Damira Horvatinčića prvo je pisalo da imaju 11 posto glasova, a zatim se to promijenilo u 13,6 posto. 

 - Točan rezultat postotka glasovanja publike za par Josipa i Damir je 11 posto kao što je i prikazano na kraju sedme emisije, no ljudskom pogreškom bio je prikazan i postotak koji je ovaj par ostvario u prethodnoj emisiji. Ova greška nije utjecala na krajnji ishod parova koji su ušli u plesni dvoboj - odgovorili su nam s Nove TV na upit o izmjeni postotaka. 

Inače, u posljednjoj emisiji Josipa i Damir bili su u dvoboju sa Sonjom Kovač (35) i njezinim partnerom Gordanom Voglešom koji su na kraju ispali iz natjecanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KRALJEVSKA BEBA STIŽE? Ljudi su zbog ovoga uvjereni da Meghan upravo rađa

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 30.04.2019.

    O, Ne!

  • iza ekrana 30.04.2019.

    Realno, Sonja i njen partner su bili najlošiji ove nedjelje tako da.....

  • ZG reb 30.04.2019.

    Samo vi glasajte i trošite pare na SMS-ove za ovakve gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare