To je to što me zanima!

Glumac (63) oženio gotovo 40 godina mlađu? Vidjeli mu prsten

Par je u vezi od 2019., a vjenčanje nisu potvrdili niti demantirali. Otkako su u vezi, na meti su dežurnih kritičara koji ih ismijavaju zbog velike razlike u godinama
Vidi originalni članak

Švedski glumac Dolph Lundgren (63) prošlog je tjedna viđen s prstenom na ruci nalik onom vjenčanom. Strani mediji pišu kako su se proširile glasine da se u tajnosti oženio norveškom fitness instruktoricom Emmom Krokdal (24).

Par je u vezi od kraja 2019., a ništa nisu potvrdili niti demantirali. Otkako su u vezi, na meti su dežurnih kritičara koji ih ismijavaju zbog velike razlike u godinama.

Dolph je krajem lipnja objavio na društvenim mrežama kako su se on i Emma zaručili, no umjesto čestitki, ispod fotografije dobili su uvredljive komentare.

SNAGATOR DOLPH LUNDGREN Glumac (62) zaprosio 38 godina mlađu, godište je njegove kćeri

- To ti je kći? Tko je sretnik za kojega će se udati? - pisali su mu neki. Naime, njegova starija kći Ida Sigrid (24) je Emmina vršnjakinja. Mnogi pišu kako između njih postoji nevjerojatna sličnost. 

Lundgren i Krokdal upoznali su se u teretani. Ovih dana par je viđen kako izlazi iz teretane u Los Angelesu, no švedski glumac tad nije nosio prsten.

- Ako se i jesu vjenčali, vjerojatno to žele zadržati za sebe, baš zbog negativnih komentara kojima su već mjesecima izloženi - rekao je blizak izvor, prenosi Daily Mail.

Lungred je prethodno bio dva puta u braku. S prvom suprugom Peri Momm bio je u braku samo od 1991. do 1992. Druga žena bila mu je modna dizajnerica Anette Qviberg, od koje se razveo 2011. nakon 17 godina braka. Supružnici su dobili kćeri Idu i Gretu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • cicinakitu 23.12.2020.

    Predobro izgleda sa 63godine...

  • StjepanValjak 23.12.2020.

    čestitam dragi kolega i ja sam več 12 godina u istoj situaciji,svakom muškarcu koji drži do sebe toplo preporučam mladu ženu,nema boljeg eliksira mladosti

  • KusNjega 23.12.2020.

    Je se stari utegao, haha. Naš Miro Ungar je i bez vježbanja oženio toliko mlađu, a tek Dikan!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare