Obavijesti

Show

Komentari 30

Glumac (63) oženio gotovo 40 godina mlađu? Vidjeli mu prsten

Glumac (63) oženio gotovo 40 godina mlađu? Vidjeli mu prsten
4

Par je u vezi od 2019., a vjenčanje nisu potvrdili niti demantirali. Otkako su u vezi, na meti su dežurnih kritičara koji ih ismijavaju zbog velike razlike u godinama

VIDEO

Švedski glumac Dolph Lundgren (63) prošlog je tjedna viđen s prstenom na ruci nalik onom vjenčanom. Strani mediji pišu kako su se proširile glasine da se u tajnosti oženio norveškom fitness instruktoricom Emmom Krokdal (24).

Par je u vezi od kraja 2019., a ništa nisu potvrdili niti demantirali. Otkako su u vezi, na meti su dežurnih kritičara koji ih ismijavaju zbog velike razlike u godinama.

Dolph je krajem lipnja objavio na društvenim mrežama kako su se on i Emma zaručili, no umjesto čestitki, ispod fotografije dobili su uvredljive komentare.

Glumac (62) zaprosio 38 godina mlađu, godište je njegove kćeri
Glumac (62) zaprosio 38 godina mlađu, godište je njegove kćeri

- To ti je kći? Tko je sretnik za kojega će se udati? - pisali su mu neki. Naime, njegova starija kći Ida Sigrid (24) je Emmina vršnjakinja. Mnogi pišu kako između njih postoji nevjerojatna sličnost. 

Lundgren i Krokdal upoznali su se u teretani. Ovih dana par je viđen kako izlazi iz teretane u Los Angelesu, no švedski glumac tad nije nosio prsten.

- Ako se i jesu vjenčali, vjerojatno to žele zadržati za sebe, baš zbog negativnih komentara kojima su već mjesecima izloženi - rekao je blizak izvor, prenosi Daily Mail.

*EXCLUSIVE* Dolph Lundgren and fiancee Emma Krokdal enjoy a sunny beach day date in Malibu!

Lungred je prethodno bio dva puta u braku. S prvom suprugom Peri Momm bio je u braku samo od 1991. do 1992. Druga žena bila mu je modna dizajnerica Anette Qviberg, od koje se razveo 2011. nakon 17 godina braka. Supružnici su dobili kćeri Idu i Gretu.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin