To je to što me zanima!

Glumac Fabijan iz Supertalenta i supruga snimljeni su u rijetkom zajedničkom izlasku u Zagrebu

Supružnici su veselo pozirali na crvenom tepihu. Fabijan je za tu prigodu odjenuo traperice i crnu jaknu, a njegova draga plijenila je pozornost u dugoj crnoj haljini, kožnoj jakni te čizmama
Vidi originalni članak

Glumac te ovogodišnji član žirija u Supertalentu, Fabijan Pavao Medvešek (29) izveo je suprugu Karlu na zagrebačku premijeru filma Illyricum. Snimili su ih fotografi u ležernim modnim kombinacijama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Supružnici su veselo pozirali na crvenom tepihu. Fabijan je za tu prigodu odjenuo traperice i crnu jaknu, a njegova draga plijenila je pozornost u dugoj crnoj haljini, kožnoj jakni te čizmama.

Inače, Fabijan i Karla vjenčali su se krajem svibnja u Motovunu. 

- Pala nam je kiša. Ako mi nije 30 ljudi reklo na taj dan: 'Ako ti padne kiša na svadbu, bit će sretan brak. Tako se to kaže u Istri. Smiješno je, ali da - rekla je Karla za Story.

OSTAO JE IZNENAĐEN Fabijan Pavao o Wendinom nastupu: 'Siguran sam da ste i vi svi doma zinuli sa mnom...'

Fabijanu je kum bio kolega glumac Nikola Blaće, a goste je zabavljao pjevač Saša Lozar (42). Na svadbi su među gostima bili i glumac Ivan Čuić i manekenka Mia Matić.

Glumac je zaruke javno otkrio u travnju ove godine kada je objavio fotografiju s momačke večeri u Istri. Ova sretna ljubavna priča započela je još u srednjoškolskim danima. Karla je završila studij produkcije u Engleskoj, a Fabijan je magistrirao na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, pa su tada održavali su vezu na daljinu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Piver 12.10.2022.

    ako ti padne kisa bit ce nesretan brak...

  • domačapuca 12.10.2022.

    ..malićki je sumpa..isti tata...ali gluma..-ne

  • sarcasmo 12.10.2022.

    glumac koji glumi da glumi

Komentiraj...
Vidi sve komentare