To je to što me zanima!

Glumac Gruffudd u problemima: Bivša mi ne da prodati kuću, financira me cura. Teško živim

Živim u unajmljenom stanu s djevojkom koji mjesečno plaćam 3400 dolara. Moja djevojka plaća većinu naših životnih troškova, kao i cijelu stanarinu, i to još od rujna jer sam ja u nezavidnoj situaciji, kaže Ioan
Vidi originalni članak

Velški glumac Ioan Gruffudd (49) u teškim je financijskim problemima otkako je ušao u brakorazvodnu parnicu s bivšom suprugom Alice Evans (54), a sada moli sud da mu dopusti da proda kuću kako bi imao od čega živjeti, prenosi DailyMail

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gruffudd koji je inače poznat po ulogama u Titanicu, Fantastičnoj četvorci, Sanctumu i još nekim holivudskim blockbusterima, tvrdi da jedva spaja kraj s krajem. Glumac tvrdi da Evans besplatno živi u njihovoj kući otkako su se razišli u siječnju 2021. godine, a on cijelo vrijeme plaća troškove za tu kuću, koji ukupno iznose 15.271 dolar, plus troškovi struje u iznosu od 4.616 dolara i 11.793 dolara neplaćenih poreza.

Gruffudd sada želi da mu sudac dozvoli prodati kuću prije nego što ona ode na aukciju jer ni on ni bivša supruga ne mogu plaćati troškove.

- Alice i ja si ne možemo priuštiti zadržati kuću, ali se ona ne slaže s time da ju prodamo - piše u dokumentima do kojih je došao Daily Mail.

Velšanin je imao jako lošu radnu godinu i ostvario je samo jedan glumački angažman, a tvrdi i da je toliko siromašan da ga mora uzdržavati nova djevojka Bianca Wallace, zbog koje je i napustio bivšu suprugu.

- Živim u unajmljenom stanu s djevojkom koji mjesečno plaćam 3400 dolara. Moja djevojka plaća većinu naših životnih troškova, kao i cijelu stanarinu, i to još od rujna jer sam ja u nezavidnoj financijskoj situaciji - otkrio je Gruffudd.

- Objasnio sam Alice u kakvoj sam situaciji i nekoliko sam je puta molio otkako smo se rastali da financijski pomogne i pristane na prodaju kuće. No nije pristala na zahtjeve i prijedloge nagodbe. Vjerujem da je sposobna kratkoročno doprinijeti kada su u pitanju troškovi. Međutim, prema informacijama koje imam, dugoročno si ne može priuštiti plaćanje troškova - naglasio je Ioan. 

Hipoteka koju Gruffudd ima na kuću je 745 tisuća dolara, a u njoj ne živi već gotovo dvije godine.

Podsjetimo, Gruffudd je podnio zahtjev za razvod u ožujku prošle godine nekoliko tjedana nakon što je Evans na društvenim mrežama izjavila da njezin suprug s kojim je bila 14 godina napušta nju i njihove dvije kćeri Ellu (13) i Elsie (9). Glumac je jednom prilikom ispričao da ga Evans maltretira porukama, zbog čega je zatražio i zabranu prilaska.

PRLJAVO RUBLJE NA INSTAGRAMU Glumica 'oprala' bivšeg: 'Kćeri i ja ćemo sad postati beskućnice, ostavio me zbog psihopatkinje!'

- Prijetila je da će mi učiniti ono što je Amber Heard učinila Johnnyju Deppu, da će reći ljudima kako sam zlostavljao naše kćeri i nju, da će pozvati policiju ako ne udovoljim njezinim zahtjevima... Prijetila je da će me prikazati kao narkomana i strpati u zatvor, da će napisati lažan dnevnik iz pozicije žrtve zlostavljanja i objaviti ga... Čak je rekla da će uništiti moju majku. Govorila je da će pobijediti jer će svi povjerovati njoj, a ne meni - rekao je glumac.

Ioan i Alice upoznali su se 2000. na snimanju filma '102 Dalmatinca', a vjenčali su se sedam godina kasnije. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 12.12.2022.

    a sirotek, tak je kad živiš od prvog do prvog i čekaš plaću

Komentiraj...
Vidi sve komentare