Obavijesti

Show

Komentari 1

Glumac Gruffudd u problemima: Bivša mi ne da prodati kuću, financira me cura. Teško živim

Glumac Gruffudd u problemima: Bivša mi ne da prodati kuću, financira me cura. Teško živim
5

Živim u unajmljenom stanu s djevojkom koji mjesečno plaćam 3400 dolara. Moja djevojka plaća većinu naših životnih troškova, kao i cijelu stanarinu, i to još od rujna jer sam ja u nezavidnoj situaciji, kaže Ioan

VIDEO

Velški glumac Ioan Gruffudd (49) u teškim je financijskim problemima otkako je ušao u brakorazvodnu parnicu s bivšom suprugom Alice Evans (54), a sada moli sud da mu dopusti da proda kuću kako bi imao od čega živjeti, prenosi DailyMail

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Titanic 01:09

Gruffudd koji je inače poznat po ulogama u Titanicu, Fantastičnoj četvorci, Sanctumu i još nekim holivudskim blockbusterima, tvrdi da jedva spaja kraj s krajem. Glumac tvrdi da Evans besplatno živi u njihovoj kući otkako su se razišli u siječnju 2021. godine, a on cijelo vrijeme plaća troškove za tu kuću, koji ukupno iznose 15.271 dolar, plus troškovi struje u iznosu od 4.616 dolara i 11.793 dolara neplaćenih poreza.

Monte-Carlo, 58th International Television Festival opening ceremony Red carpet

Gruffudd sada želi da mu sudac dozvoli prodati kuću prije nego što ona ode na aukciju jer ni on ni bivša supruga ne mogu plaćati troškove.

- Alice i ja si ne možemo priuštiti zadržati kuću, ali se ona ne slaže s time da ju prodamo - piše u dokumentima do kojih je došao Daily Mail.

Velšanin je imao jako lošu radnu godinu i ostvario je samo jedan glumački angažman, a tvrdi i da je toliko siromašan da ga mora uzdržavati nova djevojka Bianca Wallace, zbog koje je i napustio bivšu suprugu.

- Živim u unajmljenom stanu s djevojkom koji mjesečno plaćam 3400 dolara. Moja djevojka plaća većinu naših životnih troškova, kao i cijelu stanarinu, i to još od rujna jer sam ja u nezavidnoj financijskoj situaciji - otkrio je Gruffudd.

- Objasnio sam Alice u kakvoj sam situaciji i nekoliko sam je puta molio otkako smo se rastali da financijski pomogne i pristane na prodaju kuće. No nije pristala na zahtjeve i prijedloge nagodbe. Vjerujem da je sposobna kratkoročno doprinijeti kada su u pitanju troškovi. Međutim, prema informacijama koje imam, dugoročno si ne može priuštiti plaćanje troškova - naglasio je Ioan. 

Hipoteka koju Gruffudd ima na kuću je 745 tisuća dolara, a u njoj ne živi već gotovo dvije godine.

Podsjetimo, Gruffudd je podnio zahtjev za razvod u ožujku prošle godine nekoliko tjedana nakon što je Evans na društvenim mrežama izjavila da njezin suprug s kojim je bila 14 godina napušta nju i njihove dvije kćeri Ellu (13) i Elsie (9). Glumac je jednom prilikom ispričao da ga Evans maltretira porukama, zbog čega je zatražio i zabranu prilaska.

Glumica 'oprala' bivšeg: 'Kćeri i ja ćemo sad postati beskućnice, ostavio me zbog psihopatkinje!'
Glumica 'oprala' bivšeg: 'Kćeri i ja ćemo sad postati beskućnice, ostavio me zbog psihopatkinje!'

- Prijetila je da će mi učiniti ono što je Amber Heard učinila Johnnyju Deppu, da će reći ljudima kako sam zlostavljao naše kćeri i nju, da će pozvati policiju ako ne udovoljim njezinim zahtjevima... Prijetila je da će me prikazati kao narkomana i strpati u zatvor, da će napisati lažan dnevnik iz pozicije žrtve zlostavljanja i objaviti ga... Čak je rekla da će uništiti moju majku. Govorila je da će pobijediti jer će svi povjerovati njoj, a ne meni - rekao je glumac.

Ioan i Alice upoznali su se 2000. na snimanju filma '102 Dalmatinca', a vjenčali su se sedam godina kasnije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...