To je to što me zanima!

Glumac iz 'Prijatelja' o Perryju: 'On je bio urnebesan čovjek. Njega je izgubio cijeli svijet...'

Glumac Hank Azaria pojavio se u nekoliko epizoda kultne serije, a na setu se posebno sprijateljio s Perryjem s kojim je kasnije išao na utakmice
Vidi originalni članak

Prijatelji i obožavatelji neprestano se prisjećaju preminulog glumca Matthewa Perryja koji je umro 28. listopada, a uzrok smrti i dalje je nepoznat. Glumac Hank Azaria (59) ispričao je za The Messenger o Perryjevom sprovodu.

NIJE KONAČNO Objavili su smrtni list Matthewa Perryja. Nedostaje informacija o jednome važnome detalju...

- Bio sam na sprovodu. Kako i pogađate, bilo je tužno. On je bio urnebesan čovjek pa smo se i smijali i plakali prisjećajući ga se. Svatko od nas izgubio je nekoga. Njega je izgubio cijeli svijet. Nekako je čak lijepo što cijeli svijet dijeli taj osjećaj - rekao je Azaria.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hank Azaria (@hankazaria)

Matthew i Hank bili su bliski prijatelji, a zbližili su se na setu serije 'Prijatelji'. Hank se pojavio u nekoliko epizoda kao Phoebein dečko David, a Perry je utjelovio legendarnog Chandlera. Hanku je teško pala smrt dragog prijatelja i kolege s kojim je, kaže, često odlazio na utakmice, posebice hokeja i košarke.

'SUMNJIVE OKOLNOSTI' Bivša Perryjeva cura: 'Ne bi se on samo tako utopio. Njegove zadnje fotke puno toga govore'

Na posljednjem ispraćaju Matthewa Perryja, uz obitelj i prijatelje, stigli su i njegovi kolege iz serije 'Prijatelji' Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer. Ispratili su ga uz emotivnu pjesmu 'Don't Give Up' Petera Gabriela i Kate Bush, koja je sve rasplakala.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare