To je to što me zanima!

Glumac iz serije 'Breaking Bad' i filma 'Scarface' preminuo je u 84. godni: 'Bio je jedinstven'

Iako je široj publici najpoznatiji po televizijskim ulogama, njegova je prva i najveća ljubav bilo kazalište. Glumio je u čak pedeset predstava na njujorškom Broadwayju
Vidi originalni članak

Glumac Mark Margolis preminuo je u 84. godini u New Yorku, potvrdio je za strane medije njegov sin Morgan. Mark je preminuo nakon kraće bolesti. 

STIŽE I GLASOVNO UPRAVLJANJE Sonos Ray je njihov najmanji soundbar, glasovni sustav zvuči kao Gus iz Breaking Bada

Glumac je najpoznatiji po ulogama zlikovaca, posebice po onoj Hectora 'Tia' Salamance u seriji 'Breaking Bad' za koju je 2012. bio nominiran za Emmyja. Također je glumio Alberta u kultnom filmu 'Scarface'. 

Mark je sa suprugom Jacqueline proveo 61 godinu, zajedno imaju sina Morgana, a obitelj planira privatni ispraćaj preminulog. 

- Bio je jedinstven. Slične njemu više nećemo vidjeti. Bio je cijenjen klijent i doživotni prijatelj. Imao sam sreću što sam ga poznavao - rekao je njegov dugogodišnji menadžer Robert Kolker, a prenio Daily Mail.  

OBITELJ JE U ŠOKU Glumac iz serije 'Breaking Bad' iznenada preminuo u 53. godini

Iako je široj publici najpoznatiji po televizijskim ulogama, njegova je prva i najveća ljubav bilo kazalište. Glumio je u čak pedeset predstava na njujorškom Broadwayju. Također je povremeno održavao tečajeve za mlade glumce. 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MoonMan 04.08.2023.

    Ding Ding Ding

  • stpaili 04.08.2023.

    Hector Salamanca r.i.p.

  • OGC 04.08.2023.

    Tio Salamanca rip

Komentiraj...
Vidi sve komentare