To je to što me zanima!

Glumac iz serije Breaking Bad: Serija se emitira na Netflixu, a ne isplaćuju nam nikakav novac

Scenaristi, producenti, glumci i ostali filmski radnici nezadovoljni su isplaćivanjem sredstava, a njihov štrajk posebno je usmjeren prema streaming platformama
Vidi originalni članak

Štrajk u Hollywoodu dotaknuo se i najvećih zvijezda filmske industrije. Zvijezda serije Breaking Bad, Aaron Paul (44) također se pridružio štrajku. Popularni Jesse Pinkman izjavio je kako mu najpoznatija streaming platforma Netflix ne isplaćuje ništa za prikazivanje serije. Serije se prvo prikazivala na kanalu AMC, a sada ju je moguće pogledati i na Netflixu.

SLATKO - SLANI RECEPTI Dok traje štrajk u Hollywoodu, Jennifer Garner i Cameron Diaz pokazale kulinarsko umijeće

- Da budem potpuno iskren, ne dobivam ništa od Netflixa za Breaking Bad i to je za mene suludo. Mislim da mnogi streameri znaju da su se dosad izvlačili da ne isplaćuju ljudima poštenu plaću, no sada je vrijeme da se pokažu - rekao je Paul za The Independent.

Paul je zajedno sa svoji kolegom iz serije Bryanom Cranstonom (67) marširao ispred zgrade Sony Pictures Studiosa u znak prosvjeda protiv nepravednog plaćanja filmskih radnika.

Dobili 'dopuštenje' Unatoč štrajku u Hollywoodu, filmske zvijezde gostovat će na filmskom festivalu u Veneciji

Na prosvjedu su rekli kako oni streaming platforme ne gledaju kao negativce i kako planiraju ponovno surađivati s njima.

- Ovo su ljudi s kojima ćemo svi ponovno raditi u nekom trenutku. Samo želimo da vide realnost i poštenje te da se vrate za stol i razgovaraju s nama - rekao je Cranston.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • burek. 05.09.2023.

    A kakve veze ima netflix sa njima? Valjda oni plaćaju kući koja bi onda trebala plaćat njima? Čudno mi je da sad oni svakom glumcu ponaosob uplaćuju hah

  • bečar-bečar 04.09.2023.

    ti si očito RVAT??? Ovdje sve šišaju... na ćelavo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare