To je to što me zanima!

Glumac iz 'Twin Peaksa' prebio curu jer mu nije donijela sok

Glumčeva djevojka prebačena je u bolnicu, a on je uhićen. Optužen je za pokušaj ubojstva. Napao ju je u butiku u kojem radi, a nadzorne kamere zabilježile su njegovo zlodjelo
Vidi originalni članak

Jeremy Lindholm (41) naljutio se na svoju djevojku jer mu je odbila donijeti osvježavajuće piće. Glumac je naoružan palicom ušao u butik gdje njegova djevojka radi, a snimke nadzorne kamere pokazuju da ju je udario po glavi više puta pa ju je počeo daviti. Zatim ju je gurnuo na pod i skočio na nju te joj koljenima pritisnuo prsa.

Lindholm kaže kako je bio ljutit nakon što je odbila otići u trgovinu prije posla i donijeti mu piće. No tvrdi da joj nije htio nauditi. već ju je samo udario šakom i htio ‘natjerati policiju da ga upuca pred njezinim očima’.

Djevojka je prebačena u bolnicu. Lindholm je trenutno u zatvoru, a optužen za pokušaj ubojstva drugog stupnja, fizički napad i obiteljsko nasilje. Jamčevina mu iznosi 100.000 dolara.

- Bilo je informacija koje su ukazivale na to da je Lindholm želio ubiti svoju žrtvu - piše u izvješću policije. U njemu također stoji da je nakon što je vlasnik butika pozvao policiju, Jeremy pokušao pobjeći s palicom u ruci. Kad su ga uhvatili, brzo se predao te je odmah odveden u pritvor. 

- Moja interakcija s njime uvijek je bila na profesionalnoj razini. Potresena sam. Svi koji su uključeni i kao njihove obitelji su mi u mislima - rekla je njegova agentica, Anne Lillian Mitchell.

Lindholm nedavno se  pojavio kao Mickey u popularnoj seriji ‘Twin Peaks’ koju su režirali Mark Frost i David Lynch.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 12kamelia 21.08.2017.

    sirovina ljudskog roda...

  • cevizd 20.08.2017.

    Jedan glumac iz Twin Peaksa je prebio njih 30 u zadnjih 13 godina i nikom ništa, još je i prvak UFC-a u srednjoj kategoriji!

  • Akull 20.08.2017.

    Samo je sok trebala donjeti,a jbga neke vole batine dobivat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare