Obavijesti

Show

Komentari 26

Glumac iz 'Twin Peaksa' prebio curu jer mu nije donijela sok

Glumac iz 'Twin Peaksa' prebio curu jer mu nije donijela sok
2

Glumčeva djevojka prebačena je u bolnicu, a on je uhićen. Optužen je za pokušaj ubojstva. Napao ju je u butiku u kojem radi, a nadzorne kamere zabilježile su njegovo zlodjelo

VIDEO

Jeremy Lindholm (41) naljutio se na svoju djevojku jer mu je odbila donijeti osvježavajuće piće. Glumac je naoružan palicom ušao u butik gdje njegova djevojka radi, a snimke nadzorne kamere pokazuju da ju je udario po glavi više puta pa ju je počeo daviti. Zatim ju je gurnuo na pod i skočio na nju te joj koljenima pritisnuo prsa.

Lindholm kaže kako je bio ljutit nakon što je odbila otići u trgovinu prije posla i donijeti mu piće. No tvrdi da joj nije htio nauditi. već ju je samo udario šakom i htio ‘natjerati policiju da ga upuca pred njezinim očima’.

Djevojka je prebačena u bolnicu. Lindholm je trenutno u zatvoru, a optužen za pokušaj ubojstva drugog stupnja, fizički napad i obiteljsko nasilje. Jamčevina mu iznosi 100.000 dolara.

- Bilo je informacija koje su ukazivale na to da je Lindholm želio ubiti svoju žrtvu - piše u izvješću policije. U njemu također stoji da je nakon što je vlasnik butika pozvao policiju, Jeremy pokušao pobjeći s palicom u ruci. Kad su ga uhvatili, brzo se predao te je odmah odveden u pritvor. 

- Moja interakcija s njime uvijek je bila na profesionalnoj razini. Potresena sam. Svi koji su uključeni i kao njihove obitelji su mi u mislima - rekla je njegova agentica, Anne Lillian Mitchell.

Lindholm nedavno se  pojavio kao Mickey u popularnoj seriji ‘Twin Peaks’ koju su režirali Mark Frost i David Lynch.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...