To je to što me zanima!

Glumac će oženiti seks lutku, nju brine što će kuhati za doček

Želimo vam sretnu Novu godinu. Želimo vam blagostanje i prosperitet. Osobno, želim vam da imate širokogrudno razmišljanje, puno mašte, odvažnih ideja i hrabrosti da ih prevedete u djelo, napisao je Toločko
Vidi originalni članak

Glumac i bodybuilder Jurij Toločko nedavno je zaprosio djevojku Margo, inače seks lutku u prirodnoj veličini. Par trenutačno skupa provodi blagdane te se pripremaju za doček Nove 2020. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Što pripremate za novogodišnji obrok? Podijelite mi recept, ne znam što skuhati - požalila se Margo na društvenim mrežama uz fotografiju s Jurijem.

Pozirajući ispred kamina, Jurij i njegova partnerica pratiteljima su poželjeli sve najbolje u 2020. 

- Prijatelji, želimo vam sretnu Novu godinu. Želimo vam blagostanje i prosperitet. Osobno, želim vam da imate širokogrudno razmišljanje, puno mašte, odvažnih ideja i hrabrosti da ih prevedete u djelo. Budite sretni i hrabri! - napisao je Jurij, aludirajući na svoj potez da oženi neuobičajenu ženu. 

Naime, Jurij i Margo u vezi su osam mjeseci, otkad ju je on, kako kaže, u jednom kafiću 'spasio' od drugog muškarca s manje čestitim namjerama. Odlučio je da s njom želi provesti ostatak života pa ju je i oženio.

Vodi ju u gostovanja u mnogim emisijama, šetaju skupa, putuju, idu na večere... Iako je mnogima ovakva veza neprirodna, Jurij se na to ne obazire. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 05.01.2020.

    Kakve su zene, ovoga ce biti sve vise ...

  • Rafo 01.01.2020.

    Nije oženio seks lutku, nego se oženio seks lutkom.

  • _vatrogasac_ 31.12.2019.

    Kad može ona ženska s avionom bit u vezi onda može i ovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare