To je to što me zanima!

Glumac progovorio o problemu: 'Hvatala me je panika i uzimao sam tada lijekove za smirenje'

Nikad prije nisam uzimao Valium. Sjećam se samo da sam se osjećao tako veličanstveno u stražnjem dijelu taksija s otvorenim prozorom i samo rekao: 'Opa, ovo je ono što mi je nedostajalo', priznao je glumac
Vidi originalni članak

Robert Pattinson (35) proslavio se u filmskom serijalu ‘Sumrak’, iako je ranije izjavio da mu to definitivno nije najdraže djelo koje je napravio u karijeri. Također je priznao u intervju za GQ da mu je to bio jako stresan period u životu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- U meni se počeo razvijati psihološki teror i strah od audicija s kojim se bore brojni glumci. Bio bih entuzijastičan i samopouzdan oko neke uloge, ali na dan audicije sam se slamao. Ista stvar se dogodila ujutro na audiciji za 'Sumrak' - priznao je glumac.

Pattinson je u to vrijeme živio na kauču svog agentice I prisjetio se njihovog razmjenjivanja e-mailova, u kojoj je rekao da ima napadaj panike te da razmišlja o odustajanju od audicije.

- Nekoć sam živio na kauču svoje agentice u njezinu stanu i kad sam joj poslao e-mail u kojem ludim i obavještavam je kako više ne želim ići na audiciju, ona mi je samo rekla da pronađem valium u njezinoj kupaonici, koji nikada ranije nisam koristio - rekao je.

Show Robert Pattison ne sjeća se gdje si je ostavio auto...

Valium je lijek na recept koji se koristi za liječenje niza simptoma, uključujući one uzrokovane tjeskobom.

- Nikad prije nisam uzimao Valium. Sjećam se samo da sam se osjećao tako veličanstveno u stražnjem dijelu taksija s otvorenim prozorom i samo sam rekao: 'Opa, ovo je ono što mi je nedostajalo - rekao je Pattinson.

Pattinson je imao 21 godinu kada je bio na audiciji za ulogu vampira po imenu Edward Cullen u filmskoj adaptaciji istoimenog fantastičnog romana Stephenie Meyer (48) iz 2008., a film je režirala Catherine Hardwicke (66). Prethodno je govorio o uzimanju ‘četvrtine Valiuma’ u naslovnoj priči za GQ 2009. godine.

SJEĆATE LI SE JACOBA? Seksi vukodlak iz 'Sumraka' je zaprosio dugogodišnju djevojku Tay: 'Ispunile su mi se sve želje'

- Pokušao sam to učiniti za još jednu audiciju, i jednostavno sam se onesvijestio - rekao je.

 

 

Sumrak je postao globalni fenomen koji se još uvijek spominje u pop kulturi više od desetljeća kasnije. Pattinson i Stewart nastavili su glumiti u još četiri nastavka objavljena između 2009. i 2012., temeljena na Meyerovim romanima: "Mladi mjesec", "Pomrčina", "Breaking Dawn: Part 1" i "Breaking Dawn: Part 2".

Robert je poslije Sumraka dosegnuo uspjeh u filmovima 'Paklena noć' iz 2017. i 'Svjetionik' iz 2019. Godine, a u ožujku ove godine će 'ukrasti' filmska platna u njegovoj najiščekivanijoj ulozi, onoj Brucea Waynea u filmu Batman.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare