To je to što me zanima!

Glumac stigao u Hrvatsku, prvi put je snimljen nakon optužbi za seksualno zlostavljanje...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sud mu je odredio bezuvjetnu jamčevinu, pa je slobodan putovati bilo gdje po svijetu, a u Hrvatskoj je od srijede ujutro. Glumac je navodno stigao na jedan hrvatski otok
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Kevin Spacey (62) stigao je u Hrvatsku gdje je snimljen prvi put otkako se pojavio na sudu u Londonu zbog optužbi za seksualno zlostavljanje trojice muškaraca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac je stigao na otok Brač, a Daily Mail piše da je povod njegova dolaska snimanje dokumentarne drame.

Sud mu je odredio bezuvjetnu jamčevinu, pa je slobodan putovati bilo gdje po svijetu, a u Hrvatskoj je od srijede ujutro.

BEZ EMOCIJA Spaceyja pustili uz jamčevinu, zbog seksualnog zlostavljanja su mnoge žrtve digle optužnicu

Glumac kojeg je Hollywood odbacio u početkom ove godine u Hrvatskoj je ranije snimao igrani film 'Bilo jednom u Hrvatskoj' redatelja Jakova Sedlara. U njemu je utjelovio prvog hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana i koji je u kinima od svibnja.

Tada su glumca fotografi ulovili na groblju Mirogoj u Zagrebu, gdje je posjetio Tuđmanov grob u pratnji Sedlara i snimateljske ekipe.

Pri tadašnjem dolasku u Zagreb s našim redateljem obišao je i središte grada, bili su na Fuliranju, razgledavali su Zagrebačku katedralu, a posebna mu je želja bila vidjeti Hrvatsko narodno kazalište. Zagreb mu se, kazao je Sedlar, jako svidio.

DOVRŠENA ISTRAGA Spaceyja optužili za seksualni napad na trojicu muškaraca: Policija ima dokaze, stiže na sud

Spacey je nekad bio jedna od najvećih američkih filmskih zvijezda, no uvelike se povukao iz javnosti nakon što je prije pet godina optužen za seksualno zlostavljanje.

Policija tvrdi da su se napadi dogodili između ožujka 2005. i travnja 2013. godine. Uključivali su jednog muškarca koji je sad u četrdesetim i dvojicu koji su u tridesetim godinama. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ante-portas 30.06.2022.

    Tita je glumio Richard Burton.

  • ISKANDER 3 C 30.06.2022.

    Pa dobro tu ga sad primiti za velečasnog i može legalno raditi😃

  • 30.06.2022.

    koj to kaki glumac mos mislit

Komentiraj...
Vidi sve komentare