To je to što me zanima!

Glumački prvijenac: Mala Lena kod mame je dobila prvu ulogu

PRINCEZA NA SETU Cijela ekipa RTL-ove serije ‘Prava žena’ pazila je na kćer šefice Jelene Veljače. Suprug Dražen Čuček i ponosan tata svoju je kći promatrao iza kamere
Vidi originalni članak

Lena Čuček ima tek osam mjeseci, a već iza sebe ima prvu ulogu u seriji. Na snimanju su se o njoj najviše brinuli mama i tata, ali i svi prijatelji i kolege.

- Jako sam ponosan na Lenu, koja je, za razliku od mene, bila vrlo uzbuđena zbog snimanja. Probudila se usred noći i držala nas budnima do pet. No sve nas je iznenadila što je snimanje odradila nevjerojatno brzo - rekao je Lenin tata, glumac Dražen Čuček (46). Dodaje da je Lena talentirana na mamu i tatu.

- Moram reći da sam na snimanju bio izuzetno miran jer sam znao da će Lena biti odlična. Divna je, slatka, spontana - kaže tata, koji je kćerin debitantski nastup promatrao iza kamera te fotoaparatom ovjekovječio najzanimljivije trenutke, dok je mama cijelo vrijeme bila uz Lenu.

Najbolje društvo: Lena i FIlip Juričić snimali su zajedničke scene, a sve je prošlo bez suza i plača

- Ideja da Lena glumi u uvodnoj špici serije nije bila moja nego je došla sasvim slučajno. Slagali smo koncept snimanja uvodne špice i shvatili da će se glavni ženski lik, Maja, prikazati u svim fazama odrastanja uz oca. Tad je kolega predložio da Lena glumi Maju dok je bila beba. Jako sam zadovoljna kao producentica showa i ponosna majka - rekla je kreativna producentica serije Jelena Veljača (35).

Kroz šalu je dodala kako će Lena svojim honorarom platiti babysitericu, koja će je čuvati kod kuće. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Abbalababba 04.09.2016.

    Slatka je Lena, vidi se da su happy family i baš mi je drago zbog njih. Pa što ako su uzeli kćer za tu malu ulogu, svatko bi to napravio da ima priliku!

  • cornelie 01.09.2016.

    Meni je Čuček odličan,smiren i dobar čovjek,vjerovatno je i Jelena došla k sebi.izgled je najmanje bitan da voliš svog muškarca,za život je.potrebno puno više

  • finfinccc 31.08.2016.

    toliko je to jadno,svoje dijete forssirati i dati javno,bijeda od nje i rtl-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare