To je to što me zanima!

Glumca iz filma 'Breaking Bad' uhitili zbog pokušaja ubojstva

Pokušao je ubiti muškarca imena Brian Duke. Napad je okarakteriziran kao dio sukoba uličnih bandi. Johnny tvrdi kako nije kriv, a određena mu je jamčevina u iznosu od 1,12 milijuna dolara
Vidi originalni članak

Glumac Johnny Ortiz, poznat po ulozi u filmu 'El Camino: A Breaking Bad Movie', uhićen je zbog pokušaja ubojstva, piše TMZ. Uhitili su ga još u svibnju, a u ponedjeljak bi se trebao pojaviti na saslušanju pred sudom.

POGLEDAJTE VIDEO: Pokušaj ubojstva u Dubrovniku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pokušao je ubiti muškarca imena Brian Duke. Napad je okarakteriziran kao dio sukoba uličnih bandi. Johnny tvrdi kako nije kriv, a određena mu je jamčevina u iznosu od 1,12 milijuna dolara (više od sedam milijuna kuna). 

Glumac je trenutačno u zatvoru, a njegova obitelj pokušava skupiti novac za  jamčevinu putem GoFundMe kampanje. TMZ u posjedu ima sudske dokumente vezane uz slučaj. 

10 MJESECI KUĆNOG PRITVORA Glumac iz 'Parade' služi kaznu zbog seksualnog zlostavljanja

Johnny je inače poznat i po ulozi u akcijskom trileru 'Peppermint' u kojem je imao ulogu Tonyja Gutierreza. Njegov prvi angažman bio je uloga reportera u filmu 'Ali' iz 2001. koji je napisao, producirao i režirao Michael Mann (77).

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare