To je to što me zanima!

Glumcu Arquetteu je protivnik rezačem za pizzu zarezao vrat

Davidu je krv počela šikljati na sve strane. Potom se zbunjeno povukao iz ringa, a Gage je proglašen pobjednikom. Arquette je odmah napustio dvoranu....
Vidi originalni članak

Glumac David Arquette (47) je u sinoćnjoj borbi s profesionalnim hrvačem Nickom Gageom (38) u Los Angelesu izvukao deblji kraj i iz ringa izašao potpuno prekirven krvlju. Arquette se okušao u profesionalnom hrvanju, poznatijem i kao 'kečeri', koja povezuju glumu i sport i uključuje razne predmete koji služe kao 'oružje', a ponekad stvari i izmaknu kontroli.

To je bio i ovdje slučaj pa je Gage prvo uzeo neonsku lampu i udario Davida po glavi, a potom je uzeo rezač za pizzu i zarezao mu grkljan. Glumcu je krv počela šikljati na sve strane. Potom se zbunjeno povukao iz ringa, a Gage je proglašen pobjednikom. Arquette je odmah napustio dvoranu.

Sudeći po komentarima nakon meča, publika je zaključila da ovakav scenarij ipak nije unaprijed planiran već da se dogodila nesreća.  Glumac je danas na društvenim mrežama javio fanovima da je njegovo zdravstveno stanje u redu, ali da 'hrvanje ipak nije za njega'.

David Arquette je američki glumac, scenarist, redatelj i producent koji dolazi iz glumačke obitelji. Njegova sestra Patricia Arquette (50) je poznata holivudska glumica koja je osvojila sve najveće glumačke nagrade, od Oskara, Emmyja do Zlatnog Globusa. Javnost Davida najviše pamti po braku s glumicom Courteney Cox (54) s kojom se rastao 2013. godine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 18.11.2018.

    ovo je kao gladijatori, moze bit svašta, ovo nema veze s sportom ni borilačkim vještinama.

  • sol 18.11.2018.

    Vracamo se u Rim, na kraju palac dolje, nema posla ima bijede pa daj krv, krv ,

  • Showplay 18.11.2018.

    Keceri... Jedan od najbezveznijih show priredbi, cak ni djeci zanimljivo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare