To je to što me zanima!

Glumica bijesna zbog djevojke s vodom: 'Nisu tražili dozvolu'

Performans djevojke s vodom na Zlatnim globusima nije se svidio svima. Glumica i spisateljica Jamie Lee Curtis (60) oštro se obrušila na Kelleth Cuthbert i spornu vodu koju je manekenka promovirala
Vidi originalni članak

Djevojka s vodom, koja je ukrala pozornost na dodjeli Zlatnih globusa na Beverly Hillsu, time što je holivudskim zvijezdama uskočila u kadar, postala je senzacija na društvenim mrežama. Riječ je o kanadskoj manekenki Kelleth Cuthbert (31), koja je sama otkrila svoj identitet. 

KELLETH CUTHBERT JE HIT Otkrila je identitet: Djevojka s vodom je kanadska manekenka

Cijela stvar bila je pomno smišljena od strane Cuthbert i brenda koji stoji iza sporne vode, a koju je manekenka na Zlatnim globusima promovirala. Ipak, takav performans nije se svidio svima. Glumica i spisateljica Jamie Lee Curtis (60) oštro se obrušila na marketinške aktivnosti Kelleth Cuthbert i njezinog poslodavca. 

- Namjerno sam se maknula od očiglednih promocija, da ne radim reklamu nikome. Sponzori događaja moraju tražiti dozvole od ljudi prije nego što se pokušaju fotografirati s njima" - napisala je uz fotografiju glumica, koja je očigledno pokušala izbjeći djevojku s vodom, ali joj nije uspjelo. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

BORBA Jamie Lee Curtis: Čudo da sam živa, tablete su me skoro ubile

Jamie je na ovakve manifestacije navikla od malih nogu, s obzirom na to da dolazi iz glumačke obitelji. Roditelji su joj Janet Leigh i Tony Curtis, a u bračne vode je još 80-ih uplovila sa glumcem, Christopherom Guestom (70), s kojim ima i dvoje djece.

KINESKI SEKSI HOROSKOP: Ovim znakovima drugi ne mogu odoljeti i svi se okreću za njima kad uđu u prostoriju

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Vendomea 11.01.2019.

    Dotična gospođa ima samo sad radi besplatnu promociju

  • mima35 10.01.2019.

    Inače je smatram odličnom glumicom, no nakon ove izjave moram reći da je za ženu zrele dobi stvarno glupa i naivna. Sponzori koji ju plaćaju za svaki film, bez kojih ne bi dobila ni honorar perača prozora ne moraju ju je ništa pitati. Svi ovi glumci su su mogli organizatoru za večeru i tu vodu platiti 2000 eur ili su se mogli doći besplatno nažderat i napit i sve im je to "platila" djevojka s vodom. Zato stara, budu sretna da ti njih nisi trebala pitati za dozvolu možeš li srknut kap više.

  • japanokinez 10.01.2019.

    60 godina, toliko novaca, a hrastova kora po licu i ko zna gdje još. Kada se uzme u obzir da je nanesena velika količina svega sa špatulom na to lice i da ona unatoč svemu izgleda kao da ima 80, nije ni čudo šta joj voda smeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare