To je to što me zanima!

Glumica Dolores Lambaša danas bi slavila 42. rođendan: Kobna vožnja stajala ju je života...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
Vidi originalni članak

Televizijska i kazališna glumica Dolores Lambaša danas bi proslavila 42. rođendan.

Lambaša je sa samo 32 godine preminula u prometnoj nesreći u kojoj je zadobila teške ozljede. Nakon nekoliko sati stalne reanimacije, glumica je umrla u bolnici 'Dr. Josip Benčević' u Slavonskom Brodu. S Dolores je u automobilu bio i glumac Stojan Matavulj (59) koji je zbog nesreće proveo osam mjeseci u zatvoru. Iako je osuđen na godinu dana zatvora, zbog uzornog ponašanja je ranije pušten na slobodu. Matavulj je vozio brzinom od 130 km/h, bez obzira na gustu maglu koja je na cesti bila tog kobnog jutra. Stojan i Dolores vraćali su se iz Beograda gdje su bili na kazališnoj predstavi.

Dolores je svoju karijeru započela 2006. godine u seriji 'Odmori se, zaslužio si'. Nakon toga, ostvarila je uloge u nizu televizijskih sapunica, kao što su 'Dobre namjere', 'Zauvijek susjedi' i 'Zakon ljubavi', a posljednja uloga bila joj je uloga Tamare Marin u serijalu 'Ruža vjetrova'.

MAJKA DOLORES LAMBAŠE: Kad je vidim na televiziji, čini mi se kao da je tu i da je živa

Glumica je pisala i ljubavni autobiografski roman pod nazivom 'Penelopina potraga', ali ga nikad nije uspjela dovršiti.

Dolores je bila u vezi s Ivom Gregurevićem, a upoznali su se dok je ona imala samo 21 godinu. Glumac je tada otkrio da ga je osvojila velikim glumačkim talentom. Par je i živio zajedno, a Dolores je u jednom intervjuu nakon prekida otkrila kako je Ivo bio njezina velika ljubav te kako joj je bilo jako teško nakon prekida. Nakon teškog prekida s Ivom Gregurevićem, Dolores je pronašla utjehu u 30 godina starijem glumcu Frani Lasiću (68).

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Denis Elvedi 29.03.2023.

    Legende nikada ne umiru.

  • zrno soli u glavi 29.03.2023.

    da, točno. Što bi bilo, kad bi bilo. I baba bi bila deda kad bi imala muda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare