Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
32 komentara

Kad je vidim na televiziji, čini mi se kao da je tu i da je živa

Nju je ubilo jedanput, a mene svaki dan ubija. To mi je bilo jedino dite, živila san za nju, mučila se i sve. Grozno se osjećam, rekla je glumičina majka

Foto: PIXSELL
32 komentara

Glumica Dolores Lambaša poginula je prije šest godina nakon teške prometne nesreće pokraj Slavonskog Broda. Imala je 32 godine.

- Kao da je jučer bilo, sve teže i teže.... Na groblje iden često, što ću... Ali to mi ne olakšava. Ako ne idem, užas, a ako idem isto - priznaje nam glumičina majka Alma Petrović.

Foto: promo

S Dolores je u automobilu bio i glumac Stojan Matavulj (58) koji je zbog nesreće proveo osam mjeseci u zatvoru. Iako je osuđen na godinu dana zatvora, zbog uzornog ponašanja je ranije pušten na slobodu.

POGLEDAJTE VIDEO:- Kad je vidim na televiziji čini mi se kao da je tu, kao da je živa. Šok je kad upališ slučajno pa vidiš ili ako mi jave da je na televiziji. Što mi to vridi kad mog diteta nema - priča Alma.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

- Svaki 23. mi je grozno, ali i ne samo tada nego svaki dan. Nju je ubilo jedanput, a mene svaki dan ubija. To mi je bilo jedino dite, živila san za nju, mučila se i sve. Grozno se osjećam - dodala je.

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Podsjetimo, Matavulj je vozio je brzinom od 130 km/h, bez obzira na gustu maglu koja je na cesti bila tog kobnog jutra. Stojan i Dolores vraćali su se iz Beograda gdje su bili na kazališnoj predstavi i pri povratku su odlučili posjetiti glumčeva dobrog prijatelja Željka Sladetića u Iloku.

TUŽNA GODIŠNJICA LAMBAŠE Dolores bi slavila 38. rođendan: Gluma je bila bijeg od depresije

Uslijedila je zabava, a glumci su obišli i tamošnji vinski podrum. S obzirom na umor i alkohol, unajmili su i sobe u hotelu Dunav kako bi prenoćili te se s vlasnikom dogovorili kako se vide na doručku. Iz nepoznatih razloga u jednom su trenu, usred noći, ipak odlučili krenuti na put...

Ivica Galovic/PIXSELL | Autor: Ivica Galovic/PIXSELL Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Dolores je rođena u Šibeniku 1981., gdje je završila jezičnu gimnaziju i Glazbenu školu 'Ivana Lukačića'. Pohađala je solo pjevanje, glasovir, gitaru te povijest glazbe i dirigiranja. Glumila je u nekoliko filmova, a proslavila se i ulogama u serijama i sapunicama, poput 'Odmori se, zaslužio se', 'Zauvijek susjedi', 'Najbolje godine'... 

Ivo Čagalj/PIXSELL | Autor: Ivo Čagalj/PIXSELL Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Posljednje glumačko ostvarenje imala je u seriji 'Ruža vjetrova', u kojoj se zbližila s kolegom Matavuljem.

Naši partneri pišu
Message