To je to što me zanima!

Glumica Katarina Baban zavodi u vrućem bikiniju: 'Sretan mi rođendan! A sada odoh piti!'

Kao pravi punokrvni blizanac nemam problem s time da sama sebi čestitam rođendan i nazdravim u svoje ime, zaključila je. Mnogi nisu propustili pohvaliti njenu vitku liniju i odličan odabir bikinija
Vidi originalni članak

Televizijska glumica Katarina Baban na društvenim mrežama pohvalila se vitkom linijom povodom 33. rođendana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 -Kao pravi punokrvni blizanac nemam problem s time da sama sebi čestitam rođendan i nazdravim u svoje ime! Svake godine na rođendan nešto pametno pokušavam napisati, mudrujem, rekapituliram cijelu godinu pa postanem i sentimentalna… Ove godine neću. Ići ću na drugu stranu: Želim sama sebi da dogodine ostanem čitava, zdrava, svoja, snalažljiva i jednako sama sebi zgodna. Ako ne i zgodnija! A sad odoh piti! -  napisala je glumica koja je obukla tirkizni uski bikini.

Glumica je dobila brojne komentare rođendanskih čestitki, koje joj je uputila i Ecija Ivušić s riječima: 'Bejbe, sretan ti, najsretniji!'

Uz to mnogi nisu propustili pohvaliti njenu vitku liniju i odličan odabir bikinija.

Imitirala je Eleni Foureiru Glumica Katarina Baban seksi kostimom 'zapalila' atmosferu, javila joj se i grčka pjevačica

Katarina je zadnjih tjedana oduševljavala u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' gdje je uspješno utjelovila mnoge poznate pjevače.

 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • skija 21.06.2021.

    Koja je sad to,a fanovi ?

  • TAKE IT BACK 21.06.2021.

    Volio bi tim "ekstra ljepoticama" pokazati fotografije moje supruge iz doba kada je bila njihovih godina. Slikano je osrednjim foto aparatom, bez poziranja bez prethodnog višesatnog žbukanja i malanja, bez foto šopa. Sve bi se mogle posramiti kako na fotografijama tako i u stvarnom životu. takvih cura je bilo na svakom koraku, ovo danas niti je prirodno niti se zna ponašati.

  • 21.06.2021.

    Lijepa zena

Komentiraj...
Vidi sve komentare