To je to što me zanima!

Glumica Lana Gojak nasmijala pratitelje: Ja dojim raščupana, a one uvijek sređene. Izluđuju me

Glumica koja je utjelovila Ninu u seriji 'Ne daj se, Nina', hrvatskoj inačici serije 'Ružna Betty', u kolovozu je rodila prvo dijete, curicu Pinu. Pratiteljima na društvenim mrežama redovito otkriva kako se snalazi u ulozi majke
Vidi originalni članak

Novopečena mama Lana Gojak Bajt (37) nije se mogla prestati čuditi mamama koje uspijevaju izgledati fantastično dok se brinu o djeci, vjerovala je kako je za to potreban tim stručnjaka od dadilje do šminkera, a onda je i njoj to uspjelo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jel' vas izluđuju one uvijek sređene Instagram mame koje su pritom i modno usklađene sa svojom djecom? Mene DA! Ljubomorno ih gledam i ne kužim kako je to moguće. Maja Šuput ajde, ali ostale?? Raščupana dojim, skrolam i mislim 'Pa da, ta garant ne doji, garant ima dadilju, kuharicu, batlera ili klona!?'. I onda, nakon 3 mjeseca, u istom tjednu uspijem otići na depilaciju i frizuru i modno se uskladiti s bebom. Kako?? Slučajno!!' - napisala je Lana ispod fotografije na kojoj pozira s kćerkicom Pinom..

Objava je nasmijala voditeljicu Marijanu Batinić (40) i glumicu Natašu Janjić (39) koje su joj u komentarima ostavile emotikone srca.

LANA GOJAK BAJT Glumica progovorila o drami nakon poroda: 'Tresla sam se, beba mi je skoro ispala iz ruku'

Glumica koja je utjelovila Ninu u seriji 'Ne daj se, Nina', hrvatskoj inačici serije 'Ružna Betty', u kolovozu je rodila prvo dijete, curicu Pinu, koju je dobila s redateljem Sinišom Bajtom

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Tirkizna Leptirica 11.11.2021.

    A još k tome si nebitna.... 😁

  • 11.11.2021.

    Je l' moguće da se neke s ovakvim stvarima zamaraju? 😁

  • nickkobalt9 11.11.2021.

    jumanjiiiii

Komentiraj...
Vidi sve komentare