To je to što me zanima!

Brooke o bizarnom odnosu s majkom: 'Bila je zaljubljena u mene, izlazila s mojim dečkima'

U novom se intervjuu voditeljica osvrnula na to kako je glumici majka uvijek blizu sjedila, na što je Brooke rekla da je bila krinka 'nekakve zaštite'
Vidi originalni članak

Gostujući u emisiji 'The Drew Barrymore Show', američka glumica Brooke Shields (57) se u razgovoru s voditeljicom prisjetila odrastanja i neobičnog odnosa s pokojnom majkom Terri Shields.

POGLEDAJTE VIDEO:

Brooke se prisjetila čudnih situacija koje je s njom doživjela.

BORILA SE S OVISNOŠĆU Cameron Diaz o svojoj kolegici Drew Barrymore: 'Teško je bilo gledati ju, svašta je ona prošla'

- Moja mama je izlazila s mojim dečkima. Jesi li ikada imala tu čudnu situaciju sa svojom mamom? - upitala je Brooke.

Ona je objasnila kako ja njezina majka bila gotovo zaljubljena u nju te ju nije zanimalo izlaženje s muškarcima jer je bila fokusirana na izgradnju kćerine karijere.

TRAUMATIČNO ISKUSTVO Brooke Shields progovorila je o silovanju: Pravo je čudo što sam preživjela, strašna situacija...

- Ja sam joj bila glavni fokus. Obje smo bili odsječene od svoje seksualnosti. Trebala sam ostati djevica, a ona Terri Terrific - rekla je Brooke.

Kasnije je tijekom emisije Barrymore istaknula kako su Brooke i majka Terri često sjedile zajedno za vrijeme intervjua što je glumica objasnila majčinom željom da ju zaštiti.

- Bilo je: ‘Nitko te neće uhvatiti. Ja ću biti tamo. Ja sam prva tamo. Moja si. Neću te dati nekome - objasnila je Brooke, dodajući da je to učinjeno 'pod krinkom zaštite', ali smatra da je to bilo više vlasništvo i strah.

IZAZVALA FANOVE Drew Barrymore objavila video u kojem je pokazala neurednu sobu: 'Hvala ti što si realna!'

U Hulu dokumentarcu, 'Pretty Baby: Brooke Shields', glumica je otvoreno govorila o iskorištavanju i seksualizaciji koju je doživjela kao dječja zvijezda, uključujući to da joj je majka dopustila da pozira gola za Playboy kada je imala samo 10 godina i glumi dječju prostitutku.

Shields se jednom prilikom prisjetila kako su njezine kćeri bile zgrožene te nazvale taj film dječjom pornografijom. Glumica je također otkrila kako joj je bilo teško s kćerima razgovarati o djetinjstvu i kako im nije mogla dati razlog zašto joj je njihova baka dopustila da radi sve te projekte.

- Mislim, mogla bih reći: ‘Oh, bilo je to tada takvo vrijeme’ ili ‘Oh, to je bila umjetnost’ - objasnila je.

ZAHLADILI ODNOSE Brooke Shields otkrila kako joj Tom Cruise više ne šalje božićni poklon: Želim se vratiti na popis

- Ali ne znam zašto je mislila da je to u redu. Ne znam - poručila je tada Brooke, a usprkos svemu, glumica i nakon desetljeća od smrti majke ima potrebu zaštiti ju.

- To je urođeno kad si jedino dijete samohrane majke. Sve što želiš je voljeti svoje roditelje i zadržati ih živima zauvijek - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bree77 27.04.2023.

    Očekivala sam da je mama pokojna pa napokon da pričaš i u njeno ime...

  • Springflowers 26.04.2023.

    Glumac Milan Marić, bolje izgleda s maskom, popularnog pjevača..!! 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare