To je to što me zanima!

Glumica se riješila ovisnosti pa se pohvalila: 'Uz božju pomoć i podršku trijezna sam 22 godine'

S 40 godina odrekla se u potpunosti alkohola, kojeg je kombinirala s lijekovima u veoma opasnom koktelu. Jamie Lee Curtis danas još uvijek niže zapažene uloge iako, kako kaže, tako nije zamišljala svoj posao
Vidi originalni članak

Glumica Jamie Lee Curtis (62) proslavila se ulogama u horor filmovima i komedijama, a dio karijere obilježila joj je i ovisnost, koja ju je gotovo uništila, kako kaže. Njezin najveći porok bio je Vicodin, a tablete je gutala kao bombone. Dana se čudi što je živa, a ovisnosti o tabletama i opijatima uspješno se na koncu riješila. S 40 godina odrekla se u potpunosti i alkohola, kojeg je kombinirala s lijekovima u veoma opasnom koktelu. 

- Prije dugo vremena u jednoj dalekoj, dalekoj galaksiji bila sam mlada zvijezda u ratu sa sobom. Tada to još nisam znala. Držala sam to skriveno. Bila sam bolesna koliko i moje tajne. Uz Božju milost i potporu mnogih ljudi koji su me razumjeli uspjela sam ostati trijezna. Jedan po jedan dan, već pune 22 godine - pohvalila se glumica. 

JAMIE LEE CURTIS: 'Tata i ja smo bili ovisnici pa smo se počeli i skupa drogirati'

Čestitali su joj na svemu i njezini fanovi, a Lee Curtis ovim je potezom sasvim sigurno učinila svoju karijeru duljom i uspješnijom. Iako je najavljivala kako se planira rano povući, još uvijek niže uloge u filmovima i serijama. 

- Ne želim se nadmetati s mlađim kolegicama za filmske uloge, a plastične operacije kojima bih se pomladila ne padaju mi na pamet. Vidjela sam mnoge koji su se 'oteli kontroli' u pokušajima da vrate vrijeme pa sad izgledaju kao čudovišta. Mislim da ću se rano umiroviti jer genetika nije na mojoj strani - kazala je glumica prije desetak godina, no u međuvremenu se, čini se, ipak predomislila.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • post it 26.02.2021.

    Kakva je to mačka bila....

  • NenadZG 26.02.2021.

    Uz Božju pomoć si se vjerojatno i oblokavala 22 godine? Izlječili su te doktori i tvoj razum koji je proradio.

  • Trump Jong Un 26.02.2021.

    Imala dobar gornji postroj na mršavom tijelu

Komentiraj...
Vidi sve komentare